Moody monday #10

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 10 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Season with love – Red velvet cupcakes
Ik hou van cupcakes en ik kan uren receptjes zoeken en bekijken en er vervolgens eentje uitkiezen om te gaan maken. Deze van Mirne zien er echt onwijs lekker uit. Deze ga ik binnenkort eens proberen!

Life of Joyce – Kiko temptress lipset
Sinds ik wat producten van Kiko heb, ben ik om. Kiko is een heel fijn merk en vooral nu er een winkel in Utrecht zit moet ik me soms inhouden. Joyce schreef een review van de lipset uit de kerstcollectie die volgens mij nu met korting verkrijgbaar is.

Elegantic – My MAC eyeshadow collection
Ik hou van oogschaduw, MAC en collecties van anderen bekijken. Vandaar dat ik enorm blij werd van dit artikel van Kelly. Hierin laat ze al haar MAC oogschaduws zien. Gewoon te leuk om te zien.

Kimmetje Kims – DIY gepimpte kledinghangers
Last but not least wil ik dit artikel van Kim met je delen. Hierin laat ze een DIY zien waarmee je je kledinghangers een stuk leuker maakt. Heel makkelijk en wel enorm leuk!

Hou jij ook zo van het bekijken van make-up collecties van anderen?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog