Moody monday #17

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 17 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Door Mariska – H&M cinnabar gem
Make-up en nagellak van de H&M heb ik niet. Waarom, weet ik eigenlijk niet zo goed. Soms zie ik namelijk echt wel mooie producten voorbij komen op blogs. Net zoals deze nagellak van H&M. Mariska heeft er een review over geschreven en ik vind het kleurtje cinnabar gem erg gaaf.

88 food – gezonde plaatpizza met gegrilde courgette en ricotta
Ik hou van pizza, maar erg gezond is het niet. Bij de eerste twee woorden uit deze titel was ik dan ook al om: Gezonde. Plaatpizza. Dat zegt toch al genoeg? Vandaar dat ik dit receptje even met je wilde delen omdat ik durf te wedden dat er pizzaliefhebbers zijn onder mijn lezeressen.

Fashiable – hotspot Amsterdam: cottoncake
Ik ga regelmatig shoppen in andere steden, waaronder Amsterdam. Als ik naar Amsterdam ga, loop ik vaak een beetje dezelfde route, omdat ik die al ken. Hierdoor weet ik wat ik kan verwachten en naar welke winkels ik graag wil. Zonde, want er is zo veel meer. Daarom vind ik het altijd leuk om hotspot posts te lezen, hierdoor leer ik allerlei leuke plekjes kennen die ik anders nooit had gevonden. Zo ook deze schattige winkel/lunchroom: cottoncake.

By Aranka – spetterende nagels voor koningsdag
Het is alweer bijna koningsdag. Helaas is de weersverwachting nog niet zo prettig, maar hopelijk slaat dat nog om zodat iedereen in zijn of haar knaloranje shirtje in het zonnetje koningsdag kan vieren. Als het de hele dag regent en koud is, kun je je outfit koningsdag proof maken door je nagels een leuke oranje tint te geven of deze gave nail art van Aranka na te maken.

Wat draag jij met koningsdag?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog