Yves Rocher – raspberry peppermint shower gel & body lotion

Als ik op vakantie ga, neem ik producten het liefst in mini verpakkingen mee. Dat scheelt gewicht, plek in mijn koffer en de verpakkingen zijn vaak ook gewoon schattig. Afgelopen week was ik op studiereis en nam daarom wat fijne mini’s mee. Zo ook de energizing bath & showergel en de energizing body lotion uit de raspberry peppermint lijn van Yves Rocher. Vandaag laat ik deze aan je zien. Benieuwd?

De flesjes zien er schattig uit. Ze zijn vrij recht, maar lopen rond naar boven toe. De flesjes hebben een groene dop en rode met groene details. De flesjes zijn daarnaast doorzichtig. Dat vind ik enorm handig, want zo kan ik precies zien hoe veel er nog in het flesje zit.

Als eerste de energizing bath en shower gel. Volgens Yves Rocher bevat de enerziging bath en shower gel vitaliserende eigenschappen. De shower gel bevat een combinatie van aloë-veragel uit biologische teelt, essentiële pepermuntolie en frambozenextract. Hierdoor wordt de huid op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd.

Hoewel ik in eerste instantie dacht dat ik de combinatie van framboos en pepermunt niet zo lekker zou vinden, vond ik hem juist wel heel erg lekker. De framboosgeur is duidelijk aanwezig, maar wordt wat frisser door de subtiele hint van pepermunt.

De shower gel is fijn in gebruik. Hij schuimt lekker en ruikt lekker zodra je jezelf wast met de gel. Na het douchen voelt mijn huid zacht en niet droog aan. Dat vind ik fijn, want mijn huid kan nog al droog aanvoelen na een warme douche. Na het douchen ruikt mijn huid subtiel naar de framboos en pepermunt geur, maar niet overdreven.

Volgens Yves Rocher bevat deze energizing body lotion vitaliserende eigenschappen. De body lotion bevat biologische fair orde karatéboter, essentiële pepermuntolie en frambozenextract. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd en ruikt ook nog eens heerlijk.

Ook bij dit product twijfelde ik of de geur wat voor mij zou zijn, maar net zoals bij de shower gel vind ik de geur erg lekker. Beide producten ruiken hetzelfde. De framboos maakt het zoet en fruitig, de pepermuntgeur maakt het geheel wat frisser.

De body lotion is vrij vloeibaar, waardoor hij gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Dat vind ik fijn, want als ik op vakantie ben, heb ik geen zin om lang te moeten wachten. Ik smeer mijn lichaam hier mee in en kan me daarna vrijwel direct aankleden zonder dat de body lotion blijft plakken aan mijn kleding. De body lotion maakt mijn huid lekker zacht en zorgt ervoor dat deze niet droog of trekkerig aanvoelt. Ook zorgt hij er voor dat mijn huid lekker ruikt naar de fruitige geur, maar net zoals bij de shower gel, niet te overdreven.

Ik vind de energizing bath & shower gel en de energizing body lotion uit de raspberry peppermint lijn van Yves Rocher erg fijn. Beide producten zien er schattig uit en ruiken erg lekker. De shower gel werkt prima en droogt mijn huid niet uit. De body lotion trekt snel in, laat een subtiele en lekkere geur achter en maakt mijn huid lekker zacht.

Beide producten zijn in een full-size verkrijgbaar. De shower gel is in verschillende maten verkrijgbaar. Voor een flacon van 400 ml betaal je 3,50, voor een flacon van 200 ml betaal je 1,95. De body lotion is verkrijgbaar in een fles van 200 ml die 4,95 kost. Deze mini’s kan ik op de website van Yves Rocher niet terugvinden, die kreeg ik als cadeau bij mijn aankoop. Ik weet dus niet zeker of dit product ook in deze mini’s van 50 ml verkocht wordt.

Neem jij ook altijd dit soort mini’s mee als je op vakantie gaat?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog