Moody monday #30

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 30 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Blogchick – meer over stockfoto’s
Hoewel ik het liefst al mijn foto’s zelf maak, lukt dat niet altijd. Daarom gebruik ik zo nu en dan stockfoto’s. Wil je wat meer over stockfoto’s te weten komen en wil je leuke websites met stockfoto’s vinden, check dan even dit artikel van Anouk. Hierin legt ze uit wat stockfoto’s zijn en geeft ze 17 websites waar je ze kunt vinden.

Jennifer – oreo monchoutaart
Ik hou van monchoutaart én van oreo’s. Wat een fijne combinatie is dit dan ook! Jennifer geeft in dit artikel het recept voor deze lekkere taart. Ik ga hem in ieder geval eens maken.

Fablouise – rose & gold smartphone accessoires van Kruidvat!
Leuke smartphone accessoires bestel ik tegenwoordig vaak via internet, omdat ik in de winkel vaak niet kan vinden wat ik zoek. Maar op dit moment heeft Kruidvat wel hele leuke smartphone accessoires! Laura Louise laat ze in dit artikel aan je zien.

Miss Sentinelli – snel en gemakkelijk jouw nagels witter maken
Wanneer ik veel nagellak heb gedragen, merk ik dat mijn nagels wat minder wit zijn. Jammer, want ik vind dat er niet zo mooi uitzien. Ik wist helemaal niet dat er een simpel trucje was om je nagels weer witter te maken behalve speciale nagellak, totdat ik dit artikel las. Ik ga het eens proberen wanneer mijn nagels dit nodig hebben!

Zijn jouw nagels ook wel eens minder wit?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog