Moody monday #42

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 42 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Mints and Mangos – wees de beste versie van jezelf
Ik vind artikelen met tips altijd erg leuk. Vooral wanneer ik ook echt wat aan die tips heb. Zo kwam ik laatst dit artikel van Sophie tegen. Hierin geeft ze tips om de beste versie van jezelf te zijn. Tja, wie wil dat nou niet? Ik vond dit dan ook een heel handig artikel. Ik raad je dan ook zeker aan deze blogpost te lezen, want wie weet heb jij ook wat aan deze tips.

Silkeblogs – 10 hair & beauty trends summer 2017
Silke’s blog volg ik al een tijdje. Ik vind haar blog zo leuk! Laatst plaatste ze een blogpost met 10 trends die je deze zomer terug kunt zien. Overal staat een duidelijke foto en uitleg bij. Handig! Ik ben altijd iemand die trends pas door heeft als ze al bezig zijn en ze dan aanneemt of overslaat. Dit artikel komt voor mij dan ook erg goed van pas!

Door Mariska – Lidl Cien tropical summer shower foam & bodylotion
Ik wist wel dat de Lidl een klein assortiment met verzorgingsproducten had, maar dat ze zulke leuke producten hadden, wist ik niet. Mariska schreef een review over een shower foam en spray-on body lotion van het merk van Lidl. Ze is erg positief en zelf ben ik hierdoor erg benieuwd geworden naar de producten. Want fijne budgetproducten, wie vindt dat nou niet leuk? Als jij net als ik benieuwd bent geworden, zou ik zeker Mariska’s review even lezen.

Blogchick – 35 geweldige titel templates voor je artikelen
Voor blog-gerelateerde blogposts is blogchick een van mijn favoriete blogs. In dit artikel deelt Anouk handige titel templates met je. Dat kan enorm handig zijn voor wanneer je moeite hebt met een titel bedenken. Ik denk dat dit artikel en de hele blog eromheen erg handig en nuttig zijn als je zelf ook blogt.

Lees jij wel eens blogs over bloggen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog