April 2017 in een paar foto’s #2

Vandaag is het koningsdag! Jeej! Op dit moment lig ik of nog lekker in mijn bed, uit te slapen, of sta ik te springen en te dansen op een festival. Feestjes zijn er om gevierd te worden toch? Hopelijk heb jij ook een hele leuke koningsdag! Vandaag is het alweer een van de laatste dagen van april. April was voor mij echt een leuke maand. Het begon wat minder met stress door tentamens, maar halverwege deze maand ging ik samen met mijn vriendinnen op vakantie. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe de tweede helft van mijn april was. Benieuwd?

Halverwege deze maand was het pasen. Op tweede paasdag zou ik op vakantie zijn, dus we besloten met z’n alle om onze paas brunch op eerste paasdag te doen. Met pasen is het bij ons thuis echt een traditie om samen heerlijk uitgebreid te brunchen. We bakten lekkere broodjes, eitjes, dronken verse juice d’orange en zaten lekker lang aan tafel.

Op 16 april ging ik samen met vriendinnen op vakantie. We gingen met het vliegtuig naar het zonnige Lissabon. Dit is een van de foto’s die ik toen maakte. Hier waren we in Sintra en genoten we van het prachtige Pena Palace. Als je benieuwd bent naar hoe mijn week in Lissabon eruit zag, raad ik je aan even mijn verslagje te lezen. Hoewel ik het fijn vind om weer thuis te zijn, mis ik het lekkere weer zo erg. Het weer in Nederland is namelijk niet zo fijn op dit moment.

Op zaterdagavond laat kwam ik terug van vakantie. Die maandag begin mijn gewone schoolweek helaas weer. Gelukkig begon ik met nieuwe vakken, dus had ik nog niet extreem veel te doen. Toch moest ik wel gewoon mijn colleges voorbereiden. Om de week een beetje te breken, had ik dinsdag afgesproken om met mijn commissie een high wine te doen. Zo leuk!

Voordat ik op vakantie ging, had ik een oogmeting laten doen. Ik had het idee dat ik in mijn colleges het bord niet meer zo goed kon lezen. Vooral als ik achterin zat en wat bleek, I was right. De opticien raadde me aan een bril uit te zoeken voor in colleges. Dus dat deed ik en na mijn vakantie kon ik hem ophalen. Dit is hem geworden!

Last but not least wil ik deze foto nog met je delen. Hoewel ik al een tijd in mijn studentenkamer woon en mijn kamer nu wel echt mijn kamer is, vind ik het nog steeds leuk om sommige dingetjes aan te passen. Zo vond ik de witte, lege muur boven mijn eettafeltje een beetje saai. Daarom bestelde ik deze leuke slingertjes op Aliexpress. Ik kreeg ze aan het einde van deze maand binnen en hing ze gelijk op. Ik zou Teddy niet zijn als ik het gelijk goed op zou hangen. Natuurlijk viel de slinger er na 2 minuten alweer af en yes, ook alle slingertjes gingen van het touwtje af. Gelukkig hangt hij nu goed.

Hoe was jouw april?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog