Moody monday #5

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het dus alweer tijd voor deel 5 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

1. Beautyill – L’oreal Paris color riche lipsticks
Als eerste wil ik deze review graag met je delen. In deze review kun je de prachtige L’oreal Paris color riche lipsticks zien. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er zelf nog geen heb, maar als ik deze zo zie, zou ik er toch wel eentje aan mijn collectie willen toevoegen.

2. Bellesqa – Disney films
Dit artikel is ook de moeite waard om even te lezen. Ik hou van Disney en kan soms echt niet wachten totdat er weer een nieuwe film uitgebracht wordt. Door dit artikel is mijn te-kijken-lijstje al aardig lang geworden…

3. Miss Lipgloss – Nivea after shave balsem
Deze review is ook de moeite waard om even te lezen op je maandag. Ik hoor enorm veel goede verhalen over deze after shave als primer. Dit product zou veel van de werkende stoffen hebben van een geweldige primer en daardoor enorm goed werken. Ik was zo benieuwd, dat ik hem zelf ook aan heb geschaft. Ik ga hem uitvoerig testen en laat je binnenkort weten of ik hem ook geweldig vind als primer.

4. Elegantic – Rose blush
Last but not least wil ik deze review van Elegantic met je delen. Deze blush ziet er zo bijzonder en mooi uit, dat het bijna zonde is om hem te gebruiken. Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen en producten zoals dit, dus deze blush moest ik gewoon even met je delen.

Ben jij ook zo benieuwd naar al die nieuwe Disneyfilms?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog