Catrice – rough luxury collectie

Catrice en Essence zijn mijn favoriete merken als het gaat om budgetmake-up. Beide merken hebben veel leuke producten en komen vaak uit met mooie limited collections. Zo komt Catrice binnenkort met de rough luxury collectie. Vandaag heb ik een preview van deze collectie voor je. De collectie is gebaseerd op het kouder wordende weer, oversized pullovers en fake fur. De rough luxury collectie zal vanaf februari 2016 verkrijgbaar zijn. Benieuwd?

Soft baked eye shadow – prijs: 4,79
De eerste producten uit de rough luxury collectie zijn twee oogschaduw palettes met gebakken oogschaduws. Beide palettes bevatten drie tinten. De oogschaduws zouden een zachte textuur hebben en geweldig blenden. Dit product is verkrijgbaar in twee varianten: C01 Rough Elegance en C02 Arctic Shadow.

 

Luminous lip colour – prijs: 3,99
De collectie bevat ook twee lipsticks. De lipsticks zouden een creamy textuur hebben waardoor ze prettig op de lippen zitten en een hele mooie glans achter laten. De kleuren die in deze collectie zitten zijn: C01 Natural Nude en C02 Rustic Red.

Lip oil – prijs: 3,49
Catrice weet dat het koude weer de huid rond de lippen en de lippen zelf kan uitdrogen. Daarom zit de lip oil in de rough luxury collectie. Dit product bevat amandelolie en shea boter om je lippen zacht en soepel te houden. De lip oil zou een subtiele geur van vanille hebben en hij zit in een praktische tube. De lip oil is verkrijgbaar in één soort: C01 Cozy Cashmere.

Gradation blush – prijs: 3,99
Deze blush zou niet alleen de echte eye-catcher zijn van deze collectie, maar ook op je wangen. De blush bevat zowel een donkere, rode tint als zachte rosé tinten. De blush is ideaal om je look een boost van frisheid te geven. De gradiation blush is verkrijgbar in de kleur C01 Aurora Polaris.

Nail lacquer – prijs: 2,79
Catrice komt ook met vier nagellakjes die ideaal zouden zijn voor het winterseizoen. De lakjes dekken goed en hebben een prachtige, glanzende finish. De nail lacquers zijn verkrijgbaar in de kleuren: C01 Natural Nude, C02 Rustic Red, c03 Call of the Wild en C04 Arctic Shadows.

Frosted matt top coat – prijs: 2,99
Het laatste product uit deze collectie is de frosted matt top coat. Deze top coat zorgt voor een mooi, ijsachtig design op je nagels. Deze top coat kun je over je nagellak aanbrengen voor een matterend effect met subtiele, zilveren glitters. Deze top coat is verkrijgbaar in één kleur: C01 Frozen Flows.

Ik ben zelf erg benieuwd naar de collectie. Vooral de palettes, de lipsticks en de frosted matt top coat lijken me heel gaaf. Deze collectie is vanaf begin februari tot maart 2016 verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze collectie?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog