Moody monday #62

moody monday

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een volle en drukke week. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 62 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Girl on the white bike – Invisibobble werkt het echt?
De invisibobble ken je waarschijnlijk wel, het is een plastic haarelastiekje wat ervoor zou zorgen dat je haar én goed blijft zitten én er geen knik in je haar komt. Eerlijk gezegd geloofde ik dit nooit zo, totdat ik de review van Elize las. Misschien moet ik toch maar eens zo’n invisibobble proberen! Twijfel jij ook over de werking van de invisibobble? Dan raad ik je zeker aan even de review van Elize te lezen.

May Cate – Shine Baby: Disco Queen van Urban Decay
Urban Decay komt de laatste tijd met zo veel mooie make-up producten! Zo ook deze Disco Queen highlighter die May Cate op haar blog reviewde. Ik hou enorm van glanzende producten en al helemaal als ze holografisch zijn. Deze highlighters zijn zo mooi, dat ik ze wel met je moest delen!

The Pink Perfectionist – NOTD Mavala 167 Cyclades Blue
Mavala is een nagellakmerk wat ik al heel lang ken, maar niet zo vaak terug zie bij bloggers. Dat terwijl ik altijd goede ervaringen had met Mavala. Om dit leuke merk even wat extra aandacht te geven wil ik deze Nail Of The Day van Amy met je delen. Hoe mooi is deze blauwe kleur ook!

Uit Pauline’s Keuken – Avocadosalade met croutons 
Nu het steeds warmer wordt, krijg ik steeds meer zin in salades. Lekker fris avondeten in plaats van een zware, warme maaltijd. Maar echt goed in het maken van maaltijdsalades ben ik nog niet. Gelukkig staat het internet vol met leuke en handige recepten. Zo kwam ik laatst dit recept voor een avocadosalade van Pauline tegen. Deze lijkt me zo lekker, die ga ik zeker maken deze zomer!

Wat is jouw favoriete zomerse salade?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog