Moody monday #63

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een volle en drukke week. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 63 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Curvacious – Mijn favoriete fruitpannenkoekjes 

Eens in de zoveel tijd maak ik zelf bananenpannenkoeken. Ik vond ze wel lekker, maar ook een beetje saai. Laatst kwam ik het recept van Desirée tegen voor haar favoriete fruitpannenkoekjes. Deze klinken enorm lekker, dus die ga ik binnenkort eens proberen! Mocht jij nog op zoek zijn naar een lekker recept, check hem dan even.

All About Bertina – L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette

Over het merk L.O.V. heb ik al verschillende dingen voorbij zien komen. Toch heb ik het merk nog nooit geprobeerd. Toen ik deze review van Berina las, wist ik dat hier verandering in moest komen. Wat een mooi palette voor een mooi prijsje! Mocht jij net als ik nog geen ervaring hebben met L.O.V., lees dan zeker even haar review!

Jouvence – Wat kun je allemaal met kokosolie?

Kokosolie is een heel multifunctioneel goedje. Je kunt je huid ermee insmeren, mee koken en noem zo maar op. Ik wist wel dat je dit spul voor veel dingen kon inzetten, maar ZO veel? Dat wist ik niet! Amy deelt in haar artikel maar liefst 37 manieren om kokosolie te gebruiken. Zeker een aanrader om even te lezen!

Zazazoo – Hema Bamboo Charcoal Face Wash

Voor maskertjes, scrubs en face wash was ik vroeger niet snel naar de Hema gegaan. Tot nu. De laatste tijd heeft Hema zo veel leuke producten als het gaat om maskers, scrubs en gezichtsverzorging. Zo kwam ik deze review tegen over de Bamboo Charcoal Face Wash van Hema. Mocht jij nog op zoek zijn naar een betaalbare face wash, lees dan zeker even deze review!

Ga jij wel eens naar de Hema voor gezichtsverzorgingsproducten?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog