3 blogposts om het nieuwe schooljaar goed te beginnen

het schooljaar goed beginnen

Misschien verklaar je me voor gek, maar ik heb zin in het aankomende schooljaar! Trust me, mijn jongere ik lachte me nu ook vierkant uit. Maar ja, stiekem ben ik wel een beetje nerdy. Nu ik meer dan een jaar geen school heb gehad, heb ik er weer zin in! Na een half jaar stage en vervolgens een tussenhalfjaar ben ik er weer helemaal klaar voor. Ik ga weer studeren! Vanaf september mag ik mijzelf master student noemen. Waarschijnlijk neem ik mijn woorden terug als ik mijn eerste tentamen heb, maar goed, op dit moment zie ik alles positief in. Ik doe mijn best om het nieuwe schooljaar in ieder geval goed te beginnen. Mocht jij net als ik zin hebben in het nieuwe schooljaar (maar ook als je er nog even geen zin in hebt) dan komt dat goed uit! Ik heb namelijk 3 blogposts voor je die jou erbij kunnen helpen het nieuwe schooljaar goed te beginnen. Gewoon omdat je dat leuk vind, of omdat je dat wel kunt gebruiken! Benieuwd?

4x tips om gelijk weer te knallen na de vakantie

Deze blogpost had ik oorspronkelijk geschreven voor de kerstvakantie, maar hey, vakantie is vakantie. Tips om gelijk weer te knallen na de vakantie kun je ook prima gebruiken na een wat langere vakantie zoals de zomervakantie. Want laten we eerlijk zijn, een goed begin is het halve werk. Ook ik heb daar op de harde manier achter moeten komen, want dingen inhalen nét voor een tentamen is geen pretje. Trust me on that one.

5x tips om aankomend schooljaar stressvrij door te komen

Hoewel ik studeren eigenlijk heel leuk vind, is er één ding wat erbij hoort waar ik écht een hekel aan heb: stress. De oplossing lijkt simpel: niet stressen. Maar helaas ben ik niet gemaakt om geen stress te hebben. Ik kan me enorm druk maken voor een tentamen of een belangrijke opdracht. Yep, ik ben een heuse stresskip. Mocht jij je daar (een beetje) in herkennen, lees dan bovenstaande blogpost even, misschien helpen mijn tips ook voor jou!

DIY – je agenda pimpen

De laatste van de blogposts om het schooljaar goed te beginnen die ik met je wil delen, is deze. Hoe begin je het nieuwe schooljaar beter dan met een leuke agenda? Ik vind het ieder jaar echt het leukste aan mijn schoolspullen: mijn agenda. Wanneer ik mijn agenda binnen heb, maar ik hem altijd een beetje meer ‘Teddy’ door hem te pimpen. In deze blogpost laat ik je zien hoe ik mijn agenda pimpte. Wie weet haal je er nog wat inspiratie uit!

Hoe begin jij het nieuwe schooljaar goed?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog