Moody monday

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vandaar dat ik vandaag een paar dingen met je wil delen waar je hopelijk wat vrolijker van wordt en er weer tegen aan kunt. Benieuwd?

1. Primark home collectie
Een tijdje terug kwam ik een hele leuke home collectie tegen van Primark. Primark is een samenwerking aangegaan met een youtuber. Super leuk! Maar toen ik de collectie zag, werd ik pas echt enthousiast! De collectie bevat namelijk items met leuke printjes én katten. Zo zit er een geweldig kattenslaapmaskertje bij wat een hoog moet-ik-hebben gehalte heeft.

2. My little sweetshop (Youniqueblog)
Het is alweer een paar weken geleden dat ik dit artikel tegenkwam, maar ik moet hem gewoon even met je delen op deze maandag. Wedden dat je hier vrolijk van word? Femke laat namelijk in dit artikel haar little sweetshop zien van Flying Tiger. Hoe enorm schattig is dit kleine schepsnoep meubeltje? Te cute gewoon!

3. De raarste zoektermen op mijn blog (Blog of Ys)
Ik kan me altijd enorm vermaken met artikels waarin gekke zoektermen opgesomd worden. Sommige mensen komen op de meest rare manier op je blog of tikken iets in wat helemaal niets met jouw blog te maken heeft. Als jij dit ook erg leuk vind om te zien, lees dan dit artikeltje even. Ysanne geeft hierin namelijk een lijstje met de raarste zoektermen op haar blog.

4. 16 facts waardoor je je héél oud gaat voelen (cosmopolitan)
Ik weet eigenlijk niet of het de bedoeling is dat ik heel blij word van dit artikel, maar dat maakt niet uit. Dit artikel somt wat dingen op die ik bijna was vergeten, dingen die in mijn jeugd heel normaal waren maar die ik nu nergens (of bijna nergens) meer zie. Alle puntjes in dit artikel hadden voor mij een heel hoog ‘ohja’ gehalte en dat vind ik super leuk. Ben jij ook een ’90 kid? Check dan even dit artikel. Wedden dat jij sommige dingen ook alweer (bijna) was vergeten?

Ik bezoek heel veel andere blogs en kom hier vaak de meest leuke posts tegen. Maar ook mooie collecties, gekke items of leuke lijstjes zie ik maar al te vaak voorbij komen. Daarom leek het me leuk om eens in de twee weken zo’n moody monday artikeltje te maken, dus laat me weten wat jij er van vindt. Wel of niet doen?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog