Spam je blog

Gisteren gaf je ik je al tips met dingen die je zou kunnen doen met dit warme weer. Één daarvan was lezen. Of je nou een boek leest, een fijn tijdschrift of een paar blogposts maakt niet zo veel uit. Aangezien veel mensen al vakantie hebben en misschien geen idee hebben wat ze nu weer kunnen doen, leek het me leuk om weer eens een spam je blog artikel te maken. Zo weet je zeker dat je iets te lezen hebt met dit warme weer! Vandaag mag je dus jouw blog hier spammen om mij en anderen van leesvoer te voorzien.

Laat (als je het leuk vindt) een berichtje achter in de comments met een link naar je blog en eventueel een kort verhaaltje, zodat anderen en ikzelf weten wat we op jouw blog kunnen verwachten. Ik ga vanmiddag zeker even in de tuin zitten met een koud drankje om wat leuke blogs te bezoeken!

xxx Teddy

 

5 comments

  • Mijn naam is Manon ik ben 21 en kom van België, Gent en mijn passie is make-up,kleding en haar. Ik doe af en toe jobkes als make-up artiest. 🙂 manonmadness.wordpress.com

  • Leuuk! Ik ben Kim en blog op hetbeautyarchief.nl over voornamelijk beauty. Ook onderwerpen als fashion en personal komen aan bod!

  • Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Florence, een achttienjarige student uit Antwerpen. Op m’n blog http://www.gowithflo.be vind je vooral beauty en fashion artikels terug, maar ik maak ook vaak DIY’s of recepten. Ook schrijf ik zo nu en dan persoonlijke praatjes. Het zou fijn zijn moest je eens komen kijken 🙂

  • Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Shannon.. ik ben 20 jaar en ik kom uit een klein dorpje in Gelderland. Ik blog over beauty, fashion and lifestyle. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!

    Lots of love, Shannon
    (www.shannblogt.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog