Favorieten van 2017

2018 is begonnen. Grote kans dat ik het de eerste maand nog fout zeg en schrijf, maar 2018 is een feit! Hoewel ik groot voorstander ben van vooruit kijken, wil ik vandaag nog even terugblikken op 2017. In 2017 heb ik enorm veel beauty producten getest en ontdekt. Producten die ik niet zo fijn vond, maar ook heel veel producten die ik tot op de dag van vandaag nog graag gebruik. Maar wat zijn nou mijn ontdekkingen van 2017? Mijn ultieme favorieten die ik in 2017 leerde kennen? Vandaag wil ik je mijn 5 favoriete producten laten zien die ik het afgelopen jaar heb ontdekt. Benieuwd?

Becca – Light Chaser Highlighter
Mijn allereerste highlighter van Becca werd in Kopenhagen een feit. Eigenlijk vond ik hem veel te duur, maar toch kon ik hem niet weerstaan. Dat is maar goed ook, want wat ben ik blij met deze highlighter. Sinds ik hem heb, gebruik ik hem bijna iedere dag. De glans is zo mooi en zo anders dan alle highlighters die ik al heb. Ja, dit is echt een pareltje. Dit is dan ook een groot favoriet van mij geworden. Op dit moment is het een van de meest mooie highlighters die ik in mijn bezit heb.

Maybelline – Super Stay Matte Ink
Van dit product had ik niet verwacht dat het een enorme favoriet zou worden toen ik hem kocht. De producten van Maybelline waren in de aanbieding en ik vond de Super Stay Matte Ink er wel goed uit zien. Ik wist toen niet dat dit mijn favoriete liquid lipstick zou worden. Want wat is dit product goed! Ik heb vaak met liquid lipsticks dat ze toch snel en lelijk slijten. Dat is met deze niet het geval. Deze liquid lipstick overleeft echt alles. Ik heb er zelfs een pizza mee gegeten en toen zat hij er nog mooi op. Bizar. Helaas hebben ze hier in Nederland maar weinig kleuren, anders had ik er een stuk meer dan 3 gekocht!

Marc Inbane – Kabuki Brush
Ik gebruikte altijd een stippling brush voor het aanbrengen van mijn foundation, maar of ik er echt super tevreden over was? Nee, dat niet. Toch wist ik niet zo goed wat ik anders moest doen. Totdat ik bij een pers event de Kabuki Brush van Marc Inbane mee naar huis kreeg om te testen. Wat een geweldige kwast is dit! Wanneer ik mijn foundation met deze kwast aanbreng, zit mijn foundation zo veel mooier en natuurlijker! Deze kwast is dus echt een aanrader!

Impress – Press-on Manicure
De laatste jaren heb ik van mijzelf wel mooie, lange nagels. Toch blijven mijn nagels eens in de zoveel tijd afbreken. Nepnagels leken me voor dit soort momenten enorm handig. Maar echt goede ervaringen had ik daar niet mee. Ik was er altijd na een uur al eentje kwijt. Tot ik dit jaar de nepnagels van Impress leerde kennen. Deze plak je heel gemakkelijk op je eigen nagels en daarna zitten ze muurvast. Bij mij blijven deze nagels langer dan een week zitten. Dat is top!

MAC – Velvet Teddy lipstick
MAC lipsticks kende ik al en waren al een groot favoriet van mij. Maar dit jaar heb ik denk ik wel mijn favoriete kleur leren kennen: Velvet Teddy. Niet alleen de naam past perfect bij me, maar ook de kleur staat heel mooi bij mijn lichte huid en blauwe ogen. Ja, deze lipstick heb ik het afgelopen jaar echt vaak gedragen.

Wat zijn jouw ultieme beautyfavorieten?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog