A Beauty Day bestaat 1 jaar!

Woohooo, vandaag bestaat A Beauty Day 1 jaar! Ik vind het heel gek om dit te zeggen, want ik heb het idee dat ik nog maar net begonnen ben. Maar het is toch echt zo: mijn blog bestaat een jaar. De tijd is echt enorm snel gegaan en er is voor mijn gevoel echt veel gebeurd in dit ene jaar. Vandaag dus even een ander artikeltje dan normaal. Ik eet virtueel een stukje taart met jullie, terwijl ik wat feitjes over A Beauty Day deel. Benieuwd?

Ik heb onwijs veel geleerd gedurende dit jaar. Ook heb ik enorm veel leuke blogs leren kennen én mooie samenwerkingen mogen aangaan. Als ik terug kijk naar het afgelopen jaar ben ik stiekem best trots. Vandaar dat ik jullie even kort een terugblikje met wat feitjes wil geven. Let’s go:

In 1 jaar kwamen er precies 365 artikelen online
Ik probeer iedere dag een artikel te plaatsen op A Beauty Day. Dit lukt bijna altijd, ik heb maar een paar dagen gehad dat ik er echt geen tijd voor had. Vervelend, maar dat kan gebeuren. Ik wil namelijk geen artikel plaatsen terwijl deze maar half af is. Maar hoe kan het dan dat er precies 365 artikelen online kwamen? Er zijn ook een aantal dagen geweest waarop er maar liefst 2 artikelen online kwamen!

In 1 jaar werden er 4923 reacties geschreven
Het blijft me nog steeds verbazen: alle leuke en lieve reacties die ik op mijn posts krijg. Deze reacties maken mijn blog af. Zonder reacties is mijn blog namelijk niet compleet. Ik lees ze stuk voor stuk met enorm veel plezier en het komt vaak voor dat ik een glimlach op mijn gezicht krijg tijdens het lezen. Heel erg bedankt daarvoor!

In 1 jaar kreeg A Beauty Day 243 bloglovin’ volgers
Gelijk toen mijn blog online ging, koppelde ik deze aan bloglovin’. Ik heb enorm veel leuke blogs ontdekt door deze site en bloglovin zorgt er ook voor dat mijn blog ontdekt wordt door mensen. Een win-win-situatie dus! In een jaar heb ik wel 243 volgers gekregen. Onwijs gaaf!

Ik wil jou onwijs bedanken voor het bezoeken van mijn blog en het lezen van mijn posts, want zonder jou zou A Beauty Day niet zijn wat het nu is! Dankjewel en op naar de volgende jaren!

xxx Teddy

22 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog