Mijn meest gelezen posts

Om nog een beetje in de feeststemming te blijven, wil ik je vandaag wat oudere artikelen laten zien van A Beauty Day.  Als je geen idee hebt waar ik het over heb, check dan het artikel van gisteren even. Mijn blog bestond gisteren namelijk 1 jaar. Daarom heb ik vandaag een artikeltje voor je met de 5 meest gelezen posts op A Beauty Day in het eerste jaar. Benieuwd?

1. JML – ayvo gezichtsreiniger
Het artikel waarin ik de ayvo gezichtsreiniger van JML review, staat overduidelijk op nummer 1. Dit artikel is echt enorm veel bekeken komt hoog boven de rest uit. Vooral toen dit product in de aanbieding was bij Kruidvat, schoten mijn statistieken omhoog. Het is zeker een fijn dingetje met een mooi prijsje en het is niet voor niets zo vaak bekeken!

2. MAC – Faux lipstick
Ook mijn artikel over de prachtige Faux lipstick van MAC is vaak bekeken. De lipstick is enorm populair, dus het is ook niet gek dat deze op de tweede plek staat. Faux is een prachtige kleur en de lipsticks van MAC vind ik sowieso heel erg fijn. Echt een aanrader dit!

3. Douglas – color card
Sinds een tijdje krijg je bij je Douglas bestelling een kaartje die met behulp van een speciale app jouw foundationkleur zou kunnen vaststellen. Hij zat een keer bij mijn bestelling en ik werd nieuwsgierig. Zou dit werken? Ik testte hem uit en liet mijn mening horen. Blijkbaar vroegen meer mensen zich af hoe de color card werkte en of het goed werkte, want dit artikel staat op de derde plek.

4. Bergman – sensitivity SOS balm
De review van de SOS balm van Bergman staat op de vierde plek. Het is niet zo’n bekend product volgens mij, maar hij is wel enorm fijn. Ik had niet verwacht dat dit artikel zo hoog zou staan, dus ik vind dit zelf ook erg leuk om te zien.

5. Shoplog Primark april 2015
Ik vind shoplogs altijd heel erg leuk om te zien, dus het verbaasd me niets dat er een shoplog in de top 5 staat. Deze is nog vrij recent. Deze shoplog is van de vorige keer dat ik bij de Primark was. Tja, de Primark is natuurlijk erg populair en ik betrap mezelf er ook op dat ik het heerlijk vind om naar shoplogs te kijken van deze mega winkel.

Wat is jouw meest gelezen artikel?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog