GlamGlow – youthmud & supermud

Een maskertje op z’n tijd vind ik heerlijk en een tijdje terug zag ik de maskers van het merk GlamGlow vaak voorbij komen. Deze maskers waren enorm populair en ik werd nieuwsgierig. Ik wilde ze wel proberen, maar ik vond ze echt te duur om de gok te wagen. Laatst kreeg ik bij Douglas twee testertjes met maskertjes van GlamGlow. Nu kon ik de maskertjes wel proberen! Benieuwd of ze het geld waard zouden zijn?

Allebei de maskers zitten in een zakje. De verpakking van deze tester kan ik eigenlijk niet vergelijken met die van de full-size. De tester zit namelijk in een zakje en de full-size in een potje. Wel vind ik zakjes een stuk hygiënischer werken dan een potje. Ook moet je opletten bij een potje dat ie niet uitdroogt. In het zakje zat echt net genoeg voor één keer. Ik moest mijn best doen om alles uit het zakje te halen zodat ik mijn hele gezicht kon bedekken.

Als eerste probeerde ik de youthmud variant. Deze zat in het zwarte zakje. Volgens GlamGlow zou dit masker speciaal zijn ontwikkeld om gelijk resultaat te geven, zodat je camera-ready bent. Zo zou het product al jaren achter de schermen van vele grote bedrijven worden gebruikt. Dit moddermasker met groene thee en mineralen zou er voor zorgen dat je huid gaat stralen. Ook zou het de collageenaanmaak van de huid stimuleren en zorgen voor een 3-daagse glow. Je huid zou zacht en glad worden en het zuivert de huid en verfijnt de poriën. Het klinkt allemaal erg goed!

Het masker is een beetje groen/grijs en bevat kleine stukjes. Ik denk dat dat de theeblaadjes zijn. Je hebt per keer maar een dun laagje nodig en het aanbrengen gaat heel makkelijk. Het masker droogt onwijs snel op. Er staat dat je het masker tussen de 5 – 15 minuten moet laten zitten en dit is meer dan genoeg. Het is een moddermasker, dus hij droogt een beetje hard op.

Nadat ik het masker van mijn gezicht heb afgespoeld, voelt mijn huid erg zacht aan. Mijn huid lijkt wat “strakker” te zijn en ziet er prima en gereinigd uit. Maar na het lezen van het verhaaltje van GlamGlow, had ik stiekem wel wat meer verwacht. Het maskertje doet zeker wat voor mijn huid, maar het verricht geen wonderen. Ik heb nog steeds onzuiverheden en duidelijke poriën. Na dit maskertje ben ik echt niet gelijk camera-ready. Een likje foundation is dan nog steeds nodig.

Ook testte ik de supermud variant uit. Dit was het masker in het witte zakje. Volgens GlamGlow zou dit masker voor een fantastisch mooie huid zorgen met verfijnde poriën. Dit masker zou de meest voorkomende huidproblemen bestrijden. Denk hierbij aan grote poriën, oneffenheden, mee-eters, vlekken en irritaties. De huid zou bevrijdt worden van overtollige olie, vuil en talg. Deze variant klinkt ook al zo goed!

Qua substantie lijken de maskers vrij veel op elkaar. Het supermud masker was ook groen/grijs met kleine stukjes. Ook dit masker droogde erg snel. Misschien nog wel sneller dan de youthmud variant.

Na dit maskertje voelde mijn huid ook weer erg zacht aan. Mijn huid had een gezonde glans, maar net als met het andere maskertje had ik wat meer verwacht. Mijn huid zag er zeker goed uit en ik had het idee dat deze ook goed gereinigd was, maar een duidelijk voor en na effect had dit maskertje bij mij niet.

Ik vind de maskertjes van GlamGlow prima. Ze drogen erg snel en maken mijn huid lekker zacht en reinigen deze goed. Maar zodra ik naar de prijs kijk, vind ik ze ineens een stuk minder leuk. Een potje van 50 ml youthmud kost namelijk 49,95 en de supermud variant kost zelfs 49,95 voor 30 ml. Als het wondermiddeltjes waren geweest, had ik het misschien overwogen. Maar nee, dit is echt te veel geld voor dit product.

Had jij al wel eens van GlamGlow gehoord?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog