A Beauty Day bestaat 4 jaar!

Waarschijnlijk is vandaag voor velen van jullie een ‘gewone maandag’. Maar voor mij is het meer dan dat. 4 jaar geleden schreef ik namelijk mijn allereerste blogpost op A Beauty Day. Ik weet nog precies hoe ik me toen voelde. Hoewel ik bloggen heel leuk vond, was ik bang wat mensen om me heen er van zouden vinden. Nu, precies 4 jaar later, ben ik enorm blij dat ik toen toch de keuze heb gemaakt om daar (lomp gezegd) schijt aan te hebben. A Beauty Day is echt mijn uit de hand gelopen hobby  waar ik nog steeds met plezier aan werk. Ik heb er enorm veel door geleerd, leuke mensen mogen ontmoeten en met mooie merken mogen samenwerken. A Beauty Day heeft me al zo veel meer gebracht dan ik in eerste instantie hoopte. Dus ja, stiekem ben ik wel een beetje trots op mijn blog die vandaag alweer 4 kaarsjes uit mag blazen. Vandaag heb ik weer, traditiegetrouw, een terugblik op wat cijfers van A Beauty Day. Benieuwd?

In 4 jaar kwamen er 1140 blogposts online

Ik blijf dit getal echt mega vinden. De eerste 2 jaar van mijn blog kwam er vrijwel iedere dag een blogpost online. Toen ik het drukker kreeg met mijn studie en later met mijn full-time stage, besloot ik naar 4 artikelen per week te gaan (om de dag) en ik merk dat dat heel fijn werkt. Ik heb hierdoor meer tijd voor een blogpost, waardoor de kwaliteit enorm vooruit is gegaan. Zowel qua tekst als foto’s!

In 4 jaar werden er 9680 reacties geschreven

Ik vind het zo leuk als jullie reageren onder een blogpost. Dus ja: ik lees echt alles. Vaak zijn het gewoon hele lieve reacties, maar soms bevatten ze ook handige tips of feedback waar ik wat mee kan. Eigenlijk krijg ik nooit vervelende reacties, waar ik jullie ook voor wil bedanken! Want ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is.

In 4 jaar kreeg A Beauty Day 467 Bloglovin’ volgers

Ik heb het idee dat Bloglovin’ niet zo’n groot medium meer is als toen ik net begon met mijn blog, maar nog zeker wel gebruikt wordt. Ik vind Bloglovin’ een hele handige tool omdat er zo veel leuke blogs zijn die ik het liefst allemaal volg. Op deze manier kan ik alle blogs die ik graag lees bijhouden en vergeet ik ze niet! Ik denk dat veel mensen dit medium hiervoor gebruiken, want op dit moment heeft A Beauty Day 467 volgers.

In 4 jaar kreeg A Beauty Day 1332 Instagram volgers

Instagram is een medium waar ik in het begin niets mee deed en na een jaar toch maar eens aan begon. Sinds dit jaar ben ik er veel actiever mee en merk ik dat ik het heel leuk vind! Nu ik actiever ben, zie ik dat ook zeker in de kwaliteit van mijn foto’s en mijn volgers. Dat is natuurlijk super leuk!

Hoewel ik mezelf vandaag even een schouderklopje geef voor hetgeen ik met A Beauty Day bereikt heb, wil ik ook jou enorm bedanken. Jij bent degene die A Beauty Day compleet maakt. Want zonder mijn lezers was A Beauty Day niet geweest wat het nu is. Door jou heb ik enorm veel mogen leren, kunnen doen én kunnen schrijven en fotograferen voor A Beauty Day. Bedankt daarvoor! Oh en mocht je vandaag zin hebben in taart, gebruik dan gewoon het excuus dat A Beauty Day jarig is. Doe ik ook.

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog