3x persoonlijke cadeau ideetjes

Persoonlijke cadeau ideetjes

Een cadeau uitzoeken voor iemand vind ik vaak lastig. Hoewel ik weet dat mensen ook blij zijn met een cadeaukaart of geld, vind ik het leuk om een persoonlijk cadeau aan iemand te geven. Als ik weet dat iemand bijvoorbeeld fan is van een bepaald make-upmerk, zal ik daar mijn cadeau gaan scoren. Of is iemand heel erg fan van een bepaalde soort chocola? Dan probeer ik dit in mijn cadeau te verwerken. Maar een persoonlijk cadeau geven, kan nog best lastig zijn. Vooral als je al eerder een persoonlijk cadeau hebt gegeven en niet ieder jaar dezelfde reep chocola in een verwenpakketje wil stoppen. Daarom wil ik je vandaag 3 cadeautips geven voor een persoonlijk cadeau waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Benieuwd?

Ring met vingerafdruk

Een ring vind ik al heel persoonlijk. Ten eerste moet je de ringmaat weten van degene aan wie je het geeft én moet je weten wat hij/zij mooi vindt. Om het nog persoonlijker te maken, kun je bij Geefeenpersoonlijkcadeau.nl een zilveren ring laten maken met een vingerafdruk. Mocht degene aan wie je het geeft veel voor je betekenen, laat jouw vingerafdruk dan op de ring zetten! Persoonlijker kan bijna niet. De zilveren ringen met vingerafdruk kosten tussen de €99,95 en €139,95.

Zilveren munt met foto

Ook kettingen zijn erg persoonlijk. Hier speelt de maat geen rol, maar moet je alsnog weten wat de ontvanger mooi vindt en zal gaan dragen. Bij Geefeenpersoonlijkcadeau heb je naast ringen ook zilveren gegraveerde hangers. Een van de producten is de zilveren munt met foto. Deze vind ik zelf erg leuk en zou ik ook zeker aanraden als cadeau als iemand graag kettingen draagt. Je kunt een foto van jullie samen kiezen, maar ook een mooie afbeelding of iets met een tekst. Het is maar net wat je wil! Deze zilveren munt met foto kost €47,95.

Ring met (handgeschreven) tekst

Wil je nou wel een ring geven, maar vind je een vingerafdruk niet zo mooi of misschien wel net iets té persoonlijk? Dan kun je ook een ring uitkiezen waar je iets op kan laten schrijven. Kies voor een handgeschreven boodschap of juist voor een ring die aan de binnenkant is gegraveerd met tekst. Deze ringen met tekst zijn in verschillende prijsklasses verkrijgbaar. De goedkoopste is €49,95 en de duurste €119,95.

Geefeenpersoonlijkcadeau.nl heeft dus aardig wat leuke sieraden die je helemaal kunt personaliseren naar jouw smaak én natuurlijk dat van degene die het krijgt. Op deze manier heb je echt een persoonlijk en uniek cadeau. Ook heel handig, want dan is de kans ook groot dat niemand hetzelfde cadeau heeft.

Wat zou jij voor iemand kopen als je een persoonlijk cadeau wil geven?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Geefeenpersoonlijkcadeau.nl

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog