Originele dingen om te doen met Valentijn

valentijn vieren bos bloemen

Over twee dagen is het de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! De dag die in het teken van de liefde staat. De dag waarop je ongegeneerd romantisch met je lief mag doen en niets te klef lijkt. Zijn jij en je lief van plan om het samen te vieren? Naar de bioscoop gaan of uit eten is natuurlijk super gezellig, maar misschien wil je dit jaar eens wat anders. Daarom heb ik hier wat ideetjes om jouw Valentijn op een originele manier te vieren. Benieuwd?

Maak samen een cocktail

Hoe leuk is het om Valentijn samen thuis te vieren. Haal alle ingrediënten in huis en maak samen een cocktail (of meerdere). Maak er een romantisch avondje van met kaarsjes en muziek. Wedden dat dat heel gezellig wordt?

Ga opnieuw op jullie eerste date

Dit idee is alleen een succes als jullie eerste date ook een succes was, maar de kans is groot dat dat wel goed zit. Hoe leuk is het om tijdens Valentijn jullie eerste date te herbeleven. Of jullie nou ergens wat gingen drinken, naar de bioscoop gingen of misschien wel gingen bowlen. Samen herinneringen ophalen is altijd een goed idee.

Maak samen een chocoladereep die past bij jullie relatie

Tegenwoordig kun je de meest bijzondere chocoladerepen kopen. Maar hoe leuk is het om er samen eentje te maken? Smelt een simpele melk/pure/witte chocoladereep en gooi hier ingrediënten doorheen die jullie lekker vinden om zo jullie persoonlijke Valentijnschocolade te maken.

Oganiseer thuis een wijn/bierproeverij

Hoe leuk is het om thuis je eigen wijn- of bierproeverij te organiseren? Haal allemaal lekkere wijntjes of biertjes in huis, maak er lekkere hapjes bij en geniet er samen van. Je kunt dit tijdens het eten doen, maar ook tijdens jullie favoriete serie. Het is maar net waar jullie zin in hebben!

Verras elkaar met een activiteit

Je kunt ook elkaar verrassen door iets te bedenken om samen te doen. Jij bedenkt één ding en je lief bedenkt ook iets om die dag te doen. Zo heb je twee uitjes op één dag en zit er sowieso iets bij wat jij heel leuk vindt om te doen. Spreek hierbij wel af dat jullie niet allebei hetzelfde bedenken, zodat je niet twee keer naar een restaurant moet.

Nog meer ideetjes opdoen voor Valentijnsdag? Of ben jij niet zo van de originele dingen doen met Valentijn maar hou jij juist van de klassieke uitjes? Ik schreef al eerder een artikel over dingen om te doen op Valentijnsdag en een blogpost met last minute Valentijnsdag ideetjes.

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog