April 2018 in een paar foto’s

Jeetje, wat gaat de tijd snel. Nog even en het is alweer mei. Hoewel ik het allemaal heel snel vind gaan, vind ik het wel leuk dat het eindelijk lekkerder weer wordt. Ik kan dan ook niet wachten totdat het echt zomer is. Begin april moest ik nog even bijkomen van mijn jetlag, want zo’n reis naar Amerika hakt er wel in. Heel veel tijd om uit te rusten had ik niet, want het eerste weekend van april ging ik samen met vriendinnen naar Berlijn voor een stedentrip! Afgelopen maand heb ik genoeg leuke dingen gedaan, dus vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn april was. Benieuwd?

Het eerste weekend van april stond in het teken van een stedentrip Berlijn! Samen met mijn vriendinnen ging ik 5 dagen naar deze mooie stad. Eén van de eerste dingen die we bekeken was de Brandenburger Tor. Een perfect moment om een groepsfoto te maken. Ik vind dat hij heel leuk geworden is!

De tweede avond aten we bij een Mexicaans restaurant Que Pasa, wat ook een cocktail bar was! Hier hebben we ons de hele avond prima vermaakt en heerlijk cocktails gedronken. Erg gezellig!

De volgende dag brachten we een bezoekje aan de Reichstag. Dat kon niet ontbreken.

Ook brachten we een bezoekje aan dit indrukwekkende monument voor de tweede wereldoorlog…

Na een drukke ochtend sightseeing, ploften we neer in de food market voor een lekkere lunch. Ik vind food markten altijd zo leuk!

Een van de mooiste dingen van Berlijn vond ik toch wel de muur. Niet de muur en het verhaal zelf, maar de kunst die er nu te zien is. Al die vrolijke kleuren en creaties om er toch nog iets moois van te maken. Erg indrukwekkend!

Natuurlijk aten we ook curry worst! Kan niet ontbreken wanneer je in Berlijn bent.

Berlijn had verrassend veel mooie street art. Daar hou ik zelf enorm van! Dit was een klein steegje wat we per toeval tegen kwamen.

Na mijn tripje Berlijn ging ik weer druk aan de slag voor mijn blog. Ook kreeg ik mijn fotoboek van Amerika binnen! Ik ben er nog steeds zo blij mee. Benieuwd naar een klein inkijkje? Die kun je hier vinden.

Halverwege deze maand was het ineens enorm lekker weer. Perfect voor cocktails! Mijn vriend werkt in de horeca, dus hij weet precies hoe hij een lekkere mojito moet maken. Vind ik helemaal niet vervelend…

Met dit lekkere weer had ik ook een afspraak in Scheveningen. Helemaal niet erg, want ik heb daarna lekker bij een strandtentje gezeten in het zonnetje.

Eind deze maand was het Koningsdag! Reden voor een feestje dus! Ik ging met vrienden naar Kingsland, waar we een hele gezellige dag hadden. Om 18:55 klapten we een minuut lang voor Avicii. Dat was toch wel even een kippenvel momentje. Avicii was echt geweldig en ik vind het vet om te zien dat er zo veel respect voor hem is en hij op deze manier herdacht wordt. Ik ben met zijn muziek ‘opgegroeid’ en zal deze ook zeker blijven luisteren. Hoewel ik het heel erg vind dat hij er nu niet meer is, hoop ik dat hij nu rust heeft.

Hoe was jouw april?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog