grappige momenten

De grappigste momenten van november 2019

Oh jongens, nog maar een paar dagen en dan is het alweer december. De aller-, allerlaatste maand van het jaar. Maar goed, voor het zo ver is wil ik even terugblikken op de afgelopen maand, de maand november. November was voor mij een hele leuke, maar ook redelijk drukke maand. Zo was ik lekker aan het werk, was ik achter de schermen druk met de nieuwe lay-out van mijn blog en bezocht ik 2 hele leuke pers events. Maar Teddy zou Teddy niet zijn als er ook zeker weer momentjes waren waarbij ik even om mijzelf, of om iets/iemand anders, moest lachen. Vandaag wil ik daarom de leukste/grappigste momenten van november met je delen.

  • Wanneer ik een drukke dag heb gehad op werk, ben ik ’s avonds nog wel eens moe. Zo ook tijdens een avondje eten met vriendinnen. Aan het eind van de avond maakte ik daardoor een wel hele bijzondere verspreking. Wat ik wilde zeggen: “Is een pittenkussen niet iets voor jou?” Wat ik zei: “Is een kuttenpissen niet iets voor jou?” Oké Ted, we zijn klaar voor vandaag.
  • Ik ben dus zo’n blogger/Instagrammer die NIET super fashionable en Instagrammable is all day every day. In tegendeel: tijdens de opening van de pop-up store van Kneipp werden er hele lekkere hapjes rondgebracht. Eén daarvan was een groentenspiesje met een tomaat eraan. Jup… Ik nam een hap van de tomaat en deze splashte over mijn witte shirt heen. #fashion
  • Ik loop al 2 minuten naar mijn telefoon te zoeken: “Schatje, heb jij mijn telefoon gezien?” Vriend: “Ted, die heb je gewoon in je hand.” Aah daar is ie.

Wat zijn de grappigste dingen die jij in november hebt meegemaakt?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog