November 2019 in een paar foto’s

Wait, what? Is november alweer voorbij. Jeetje… Hoewel ik het najaar altijd nét iets te lang vind duren voor mijn zin, want KOUD, is november op de een of andere manier voorbij gevolgen. Alsof het niets was. Maar, gelukkig kan ik terugblikken op een leuke maand. Een maand waarin ik lekker druk was met werk, mijn blog, maar ook zeker met gezelligheid. Zo veranderde ik eindelijk mijn blog lay-out, vierde de verjaardag van een vriendin en ging ik naar twee leuke pers events! Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn november was. Benieuwd?

November begon gelijk goed! Een van mijn vriendinnen was jarig geweest en vierde jaar verjaardag. Ze had haar studentenkamer versierd, mét glittergordijn, en ze had cocktails en lekkere hapjes gemaakt. Alle ingrediënten voor een geslaagd feestje dus!

In november kreeg ik ook weer allerlei leuke perspakketjes opgestuurd! Zo kreeg ik onder andere een paar heerlijke parfums van 4711, douchegels die er té schattig uitzien en een prachtig oogschaduwpalette. Ik ben nog steeds druk met foto’s maken en testen, dus hou mijn blog in de gaten voor reviews!

Halverwege de maand stond er nog iets leuks gepland: mijn teamuitje! Samen met het marketingteam van mijn werk ging ik een avondje op stap in Utrecht. De eerste stop: Meneer Smakers voor een heerlijke burger. Vervolgens gooiden we een balletje bij de JEU de boules bar en dronken nog een biertje in de stad.

In het weekend vind ik het heerlijk om af en toe het bos in te gaan met Joost. Laatst gingen ook mijn ouders even een rondje mee en liepen we wat verder het bos in. Het resultaat: dit mooie uitzicht. Prachtig met al die herfstkleuren!

Op 21 november had ik een pers event in Utrecht. Omdat ik ‘er toch was’ besloot ik ook even te gaan shoppen. Eén van de winkels die ik bezocht was It’s All About Christmas. Een winkel vol kerstversiering en -decoratie. Uiteindelijk heb ik me ingehouden en slechts een paar leuke kerstballen gekocht.

Het pers event waar ik heen ging, was die van Kneipp. Kneipp opende namelijk haar pop-up store in Hoog Catharijne, speciaal voor de feestdagen. De pop-up store staat in het teken van cadeau’s en hun nieuwste Goodbye Stress lijn. De pop-up store zit er nog tot en met 5 december. Benieuwd naar de leukste pop-up stores in Hoog Catharijne? Ik schreef er een blogpost over.

Een week later had ik nog een pers event. Dit keer van het met Salcura. Eerlijk? Ik had nog nooit gehoord van het merk. Maar, dat maakt het niet minder leuk! Daardoor ga ik er juist met een open mind in. We kregen een presentatie waarbij het aanbod van Salcura besproken werd en deden daarna een meditatie met een yoga docent. Erg leuk en leerzaam!

Om deze maand af te sluiten: op 30 november haalde ik de kerstboom in huis! Mijn allereerste, eigen, échte kerstboom. Zo gezellig! Uiteraard stopte ik hem helemaal vol met de leukste kerstballen, waaronder deze in de vorm van een lipstick. So me. Ook echt ik: de mand van de kerstboom bleek te lekken, waardoor al het water wat ik deze kerstboom gaf (ik had gelezen dat een nieuwe kerstboom direct minimaal 1 liter water moest hebben) er aan de onderkant weer uit kwam. #great

Hoe was jouw november?

xxx Teddy

2 comments

  • Ik zag het op Insta dat je een lekkende mand had, haha balen is dat! Meestal hebben die manden wel een plastic zak maar echt veel helpt het niet. Ik had ook altijd een echte kerstboom maar dit jaar voor het eerst een nepperd gekocht. Ik wil niet meer zo’n grote boom en liep er altijd zo mee te slepen…. dus nu maar een keer een wat kleinere en nep maar ik moet zeggen hij ziet er mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog