December 2016 in een paar foto’s

Het is alweer december! De tijd vliegt echt voorbij. Voor je het weet is het alweer volop 2017. Op dit moment zit ik lekker vaak binnen omdat het buiten steeds kouder wordt én ben ik druk bezig met het schrijven van mijn scriptie. Als dat maar goed gaat! Gelukkig heb ik tussen alle drukte door ook leuke momentjes gehad waar ik even aan iets anders kon denken dan mijn studie. Vandaag wil ik je met een paar foto’s laten zien hoe het eerste deel van mijn december was. Benieuwd?

Sinterklaas is iets wat wij met de familie nog altijd vieren. Het is ook altijd zo gezellig! 4 december was het zo ver en vierde ik samen met mijn ouders, broertje en vriend Sinterklaas. We hadden lootjes getrokken en hadden surprises voor elkaar gemaakt. Van tevoren gingen we gezellig met z’n alle eten. We gingen Bolle Jannen (yes dat heet echt zo). Dit houdt in dat je een speciale pan op een brander zet en in de rand bouillon doet. Hier kun je dan groente en vlees in klaar maken. Eigenlijk is het een beetje hetzelfde idee als gourmetten, maar dan met bouillon. Ik vind dit denk ik nog wel lekkerder dan gourmetten!

Dit jaar wilde ik iets extra’s doen met Sinterklaas, door een klein cadeautje voor iedereen te kopen. Gewoon voor de fun. Ik besloot voor iedereen een paar Happy Socks te bestellen. Helaas was de levertijd meer dan een week (!) langer dan verwacht, dus kreeg ik de sokken te laat binnen. Mijn moeder stuurde me wel trots deze foto toen ze binnen waren. Ook vond iedereen ze super leuk! Gelukkig! Mocht je het je afvragen, die met witte stippen zijn voor mij.

Na Sinterklaas vond ik het tijd voor kerstverlichting. Omdat er in mijn studentenkamer geen plek is voor een echte kerstboom, besloot ik het gezellig te maken door lampjes op te hangen. Zijn ze niet leuk?

Maar het is geen kerst zonder kerstboom, dus ik ‘zette’ ook mijn mini kerstboompje weer op! Dat maakt het toch weer extra gezellig.

Nu ik bezig ben met mijn scriptie en tussendoor ook nog allerlei opdrachten moet maken voor mijn andere vak, ben ik enorm druk. Gelukkig vind ik tussen alle drukte door nog wel af en toe een momentje om wat leuks met vriendinnen te doen. Zo ging ik 6 december lunchen met mijn buurmeisje voordat mijn college weer begon. We kletsten lekker bij en aten allebei een heerlijke clubsandwich. Jummie!

Ik sluit mijn verslagje af met deze foto. Op 9 december mocht ik namelijk naar de persopening van Kurhaus spa & beauty. Hierover lees je binnenkort meer op mijn blog, maar ik kan alvast verklappen dat het enorm mooi is!

Hoe was jouw begin van december?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog