5x nagellak die ik graag op mijn teennagels draag

Hoewel ik in de winter nooit m’n slippers of sandaaltjes aan heb, draag ik wel altijd nagellak op mijn teennagels. Aan de ene kant is dat puur uit luiheid, bijwerken is namelijk zo makkelijk, maar ik doe het ook omdat ik het gewoon mooier vind. Vooral op een zondag vind ik het heerlijk om tijdens een maskertje mijn teennagels even bij te lakken. T klinkt misschien suf, maar toch voelt dat dan even als een ontspanningsmomentje. Ik draag veel verschillende lakjes op mijn teennagels, maar ik heb zo door de jaren heen toch wel mijn favorieten ontdekt. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 favoriete ’teennagellakjes’ laten zien. Benieuwd?

1. Essence – red rocks
Op nummer één staat red rocks van Essence. Deze kleur vind ik echt heel erg mooi voor op mijn teennagels. Het is geen klassieke rode tint, maar neigt wat meer naar roze. Hierdoor vind ik hem net wat specialer. Deze tint draag ik vooral in het najaar erg graag. Hier kun je mijn review ervan lezen en swatches bekijken.

2. BE – memento
Memento pak ik er na red rocks het meeste bij. Memento is echt zo’n kleur die ik graag draag in de zomer. Het is een mooie roze tint die niet te fel is, maar wel lekker opvallend is.

3. Paris memories – 257
Ook 257 is een hele mooie kleur voor op mijn teennagels. Deze draag ik dan ook erg graag. 257 is een mooie lila tint die goed dekt. Benieuwd naar de swatches, die kun je hier zien.

4. Essie – merino cool
Een andere kleur die ik ook regelmatig op mijn teennagels draag is merino cool van Essie. Merino cool is een hele bijzondere kleur. Het is een taupe/donkerpaarse tint met een grijze ondertoon. Dit vind ik echt zo’n chique kleur. Hier kun je mijn review ervan lezen en swatches bekijken.

5. Essence – caribbean sea
Caribbean sea pak ik er het minst bij van deze vijf, maar eigenlijk moet ik hem gewoon vaker dragen. Dit is echt een hele mooie, speciale tint! Caribbean sea is namelijk een felle, zeegroene/blauwe tint met een mooie glans.

Wanneer ik mijn teennagels lak, maak ik daar altijd echt even een me-time momentje van. Vaak doe ik ook een maskertje en ga ik even lekker op de bank zitten totdat mijn maskertje klaar is en mijn teennagels droog zijn. Heerlijk!

Wat voor kleur draag jij graag op je teennagels?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog