Februari 2019 in een paar foto’s

weleda city spa

Oh jongens, nog eventjes en februari zit er alweer op. De afgelopen weken was het verrassend mooi weer en wilde ik bijna buiten eten. Ik genoot van de zon en de leuke dingen die ik deze maand gepland had. Zo ging ik met mama iets bijzonders doen, genoot ik van een heel vet feest, decoreerde ik mijn woonkamer wat meer, kroop ik regelmatig lekker op de bank met een dekentje, maar moest ik uiteraard ook flink aan de bak voor de studie. Tja, dat hoort er ook bij. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn februari was. Benieuwd?

Begin deze maand ging ik iets heel leuks met mama doen. We gingen namelijk high-winen! Zie het als een soort high tea, maar dan mijn wijn en allemaal hartige dingen. En geloof me: dat is enorm lekker! We hebben lekker gekletst, heerlijk wijn gedronken en ook zeker genoeg gegeten. We gingen er rond een uur of 4 heen en hoefden ’s avonds echt niets meer te eten. Op de foto zie je trouwens het toetje. Laat dat ‘je’ er maar af.

Het tweede weekend van februari had ik ook iets heel leuks op de planning staan. Samen met een vriendin ging ik namelijk naar een feest waar ik enorm naar uit keek: Hard Bass.
Mijn vriendin had haar dagelijkse stappen-doel al behaald voordat de dag pas echt begonnen was…

Deze maand kwamen ook mijn posters van Desenio binnen voor in de woonkamer. Zijn ze niet mooi? Ik ben er nog steeds zo blij mee en ik vind ze ook erg goed passen bij de rest van de woonkamer.

Hoewel ik overdag vaak aan de eettafel of mijn bureau zit te werken, merk ik dat ik ’s avonds toch liever met mijn laptop op de bank kruip. Dekentje eronder, muziekje aan en ik ben helemaal ready om blogposts te typen.

Ik heb nu echt mijn truien fase. Ik leef in truien, vooral wanneer ze lekker warm zijn én lekker zitten. Ik was nog op zoek naar een mooie witte trui en besloot eens bij Na-kd te kijken. Ik zag dit merk zo vaak voorbij komen op Instagram en was wel nieuwsgierig geworden. Helaas ging het bestellen niet zo soepel, maar na 2x bestellen en wat langer wachten kreeg ik mijn bestelling gelukkig binnen. Dit is ‘m dan! Lekker simpel, maar ik vind hem wel heel leuk!

Nog een laptop-foto. Deze studie periode is enorm druk omdat ik én twee vakken volg én bezig ben met mijn scriptie. Dit is dus heel vaak mijn uitzicht de komende tijd. Wel met een grote kop thee ernaast natuurlijk.

Aan het einde van de maand kon ik tussen alle studiestress door even heerlijk ontspannen, want ik had een massage van Weleda! Ik ging naar Rotterdam voor een ontspanningsmassage en heb enorm genoten. De sfeer was heel fijn, de spa was prachtig en de mensen waren heel vriendelijk. Na de massage ging ik uiteraard nog even de stad in en sloot ik de middag af met een high tea met mijn schoonzusje en een etentje met een vriendin voordat ik weer richting huis ging.

Hoe was jouw februari?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog