De verhuizing – mijn badkamer

Voor degene die het nog niet weet: sinds januari dit jaar ben ik verhuisd naar mijn eigen echte grote-mensen-huisje. Eerder liet ik daarom al mijn keuken en een stukje van de woonkamer zien. Vandaag krijg je nog een sneak peak van mijn huisje. Ik laat je namelijk de badkamer zien! Mijn badkamer is heerlijk ruim en er is genoeg plek voor al mijn spulletjes. Want laten we eerlijk zijn, die heb ik genoeg. Vooral als het gaat om smeerseltjes en scrubjes… Benieuwd?

Wasmachine en droger

Direct als je de badkamer binnenkomt zie je aan de linkerkant mijn wasmachine en droger staan. Boven op de machines ligt een houten plaat die de vorige bewoners er op hebben gemaakt. Heel erg handig, want zo kan ik daar makkelijk mijn was vouwen of er wat op zetten. Naast de droger heb ik een ladekastje van de Ikea staan. Deze gebruikte ik bij mijn ouders voor kleding, maar heb ik nu in gebruik voor handdoeken.

Boven de wasmachine en droger hangt een lange plank over de hele lengte van de badkamer. Hier bewaar ik allerlei spulletjes op. Zo heb ik helemaal links een voorraad wasmiddel staan, gevolgd door allerlei mandjes. Deze mandjes komen van de Action, mocht je het je afvragen. Deze mandjes zitten vol met haarproducten, body lotions, gezichstverzorging en andere beautyproducten. Hoewel het wel een beetje rommelig oogt, vind ik dat niet erg. Het is namelijk wel heel praktisch. Wanneer ik de douche uit kom, zie ik direct mijn body lotion staan en kan ik me direct insmeren.

Wastafel

Tegenover de wasmachine en droger hangt de wastafel, met daarboven een spiegelkastje. Rechts van de wastafel hangt een grote kapstok die ik zelf erg handig vind voor mijn handdoeken en badjas aan te hangen. Ook dit is weer lekker ruim opgezet.

Douche

Naast de wastafel zit de douche! De douche is echt heerlijk. Er zit zowel een gewone douchekop in als een regendouche. Die laatste gebruik ik niet altijd tijdens het douchen, maar als ik er echt even een relax-momentje van maak, is het wel erg fijn. De douche heeft een douchegordijn, iets wat voor nu prima is. Misschien laat ik er nog een keer een douchewand in zetten, want dat vind ik wel mooier, maar voor nu werkt dit goed. Hoewel de douche heerlijk is, moet ik wel eerlijk bekennen dat ik het bad van mijn ouders wel ga missen. Ik kan er namelijk echt van genieten om in het weekend of na een lange dag in bad te gaan met een lekkere bruisbal van Lush. Gelukkig kom ik nog regelmatig bij mijn ouders. Ze vinden het vast niet erg als ik nog af en toe gebruik maak van hun bad.

Dit is dus mijn badkamer! Ik heb er eigenlijk niets aan hoeven doen, want de vorige bewoners hebben alles zo netjes achter gelaten. Alles werkt goed en ik heb lekker de ruimte. Daar ben ik ook erg blij mee, want zo heb ik genoeg plek voor al mijn spulletjes!

Heb jij een douche of bad thuis?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met douche-concurrent.nl

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog