Favorieten februari 2019

favorieten februari 2019

Hoewel februari een korte maand is en ik altijd het gevoel heb dat de maanden voorbij vliegen, had ik dat deze maand niet. Februari was voor mij een vrij drukke maand, maar wel met een vast ritme. Ik had op vaste dagen colleges en iedere week had ik terugkomende opdrachten. Ook gebruikte ik mijn planner veel, waardoor ik het overzicht hield. Niet dat dat het minder druk maakte, maar toch. Ook merkte ik dat ik wel wat minder tijd had voor A Beauty Day. Maar goed, dat hoort er soms even bij. Ik ben nou eenmaal niet zo’n persoon wat haar master met twee vingers in d’r neus haalt. Oh well, vandaag wil ik even met je terugblikken op deze korte maand. Vandaag laat ik je namelijk mijn favorieten zien van februari! Benieuwd?

Mijn eerste favoriet van februari is het stress relief eye mask van Estée Lauder. Dit high end maskertje werkt heerlijk ontspannend. Niet alleen mijn huid heeft er baat bij, maar ook ik zelf wordt er even relaxt van. Mocht je benieuwd zijn naar meer informatie, lees dan even mijn review.

Nog een huidverzorgingsproduct wat ik er de afgelopen maand heel veel bij pakte is de Iris dagcrème van Weleda. Mijn huid is nog steeds erg droog en de studie stress die ik op dit moment heb is ook niet heel gunstig. Gelukkig zorgt deze crème ervoor dat mijn huid genoeg hydratatie krijgt. Ook hier schreef ik al eerder een review over.

Het laatste favoriete huidverzorgingsproduct is de 10% Azelaic Acid booster van Paula’s Choice. Zoals ik al zei, is mijn huid nu niet optimaal. Gelukkig heb ik allerlei crèmes in de badkamer staan die me hierbij kunnen helpen, zoals deze booster. Ik merk dat mijn huid wat rustiger wordt wanneer ik goede verzorging gebruik die hier speciaal voor gemaakt is, zoals deze crème. Ook dit product is niet goedkoop, maar wel erg fijn.

Op naar mijn favoriete make-upjes van de afgelopen maand! Het eerste product is deze Urban Decay mascara. Dit is de Troublemaker mascara. Een fijne mascara met een lekker groot borsteltje en waar veel product per keer vanaf komt. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik hem nog mooier vind in combinatie met mijn favoriete volume mascara.

Last but not least een nieuwe all-time favorite. Mocht je me kennen, dan weet je dat de Super Stay Matte Ink liquid lipsticks van Maybelline mijn favoriete lipsticks ooit zijn en dat ik al aardig wat kleuren in mijn bezit heb. Toen ik laatst nieuwe kleuren aantrof bij Etos én er een 1+1 gratis actie was, kocht ik er wat nieuwe exemplaren bij. Zo ook deze kleur Inspirer, die ik sindsdien echt al vaak gedragen heb. Een nieuw favorietje dus!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog