Februari 2020 in een paar foto’s

Hoe mijn februari was? Goh, daar vraag je me wat. Het ene moment was ik druk op werk, het andere moment stond ik te hossen en uit volle borst carnavalsnummers mee te blèren. Verschil moet er zijn toch? Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn februari was. Ik had een leuk uitje voor werk, ging naar een heel vet concert en sloot de maand met een knaller van een carnavalsweekend af.

In februari was ik zoals gewoonlijk weer druk aan het werk. Begin deze maand stond er een leuk uitje op de planning. Ik moest een leuk filmpje over onze stagiaires maken en mocht daarvoor aanwezig zijn bij een speciale lunch om hen te bedanken voor hun harde werk en inzet. Helemaal niet vervelend.

Mocht je me een beetje kennen, dan weet je dat ik groot fan ben van Avicii. Ik vind zijn muziek gewoon zo goed! Samen met mijn moeder en broertje ging ik daarom op 6 februari naar Tivoli, waar het Noord-Nederlands Orkest een Avicii tribute concert gaf. Wat een gave ervaring was dat! Ik vond het wel een beetje jammer dat het in eerste instantie een zit-concert was, want ik had wel graag wat meer meegedanst. Gelukkig waren er ook genoeg nummers waarbij iedereen wél ging staan.

Dat weekend had ik nog iets heel leuks op de planning staan. Samen met een vriendin ging ik naar Dediqated, hét 20-jarige verjaardagsfeestje van Q-dance. Wat was dat vet! We hebben hard meegezongen, gestampt en onszelf laten bedolven onder opblaasballen en luchtbedden tijdens power hour.

Halverwege deze maand kreeg ik een heel leuk pakketje binnen: de nieuwe producten van Essence! Ik ben ze druk aan het testen en je kunt binnenkort zeker de reviews verwachten op mijn blog.

Nog iets heel leuks: halverwege februari organiseerde mijn werk een hele dag met allemaal kleine workshops. Een daarvan was handlettering. Een hele leuke en leerzame workshop. Ik dacht altijd dat handlettering heel moeilijk was, maar als je de basis kent, valt het enorm mee!

Uiteraard kunnen we dit maandoverzicht niet afsluiten zonder een foto van carnaval. Op zaterdag ochtend pakte ik de trein naar een vriendin van mij voor een weekend vol carnavalsgekte. Ik nam een complete koffer mee vol carnavalsmake-up en brandweer-outfits en daar ging ik. We hebben gehuild van het lachen, enorm genoten en uit volle borst meegezongen met de meest foute hitjes. 

Hoe was jouw februari?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog