Mei 2019 in een paar foto’s

mei in een paar foto's

Zoals ik al aangaf in deze blogpost was mei een prima maandje voor mij. Ja, ik was zeker veel tijd kwijt aan mijn scriptie, maar had ook het geluk dat ik het kon combineren met allemaal leuke dingen. Zo moest ik mijn vragenlijst uitzetten en wachten totdat genoeg mensen deze hadden ingevuld. Liet dat nou nét goed uitkomen met de vakantie van mijn vriend. Ideaal. Deze maand heb ik hard zitten typen op mijn laptop, maar ook heerlijk Indiaas gegeten, was ik aanwezig op maar liefst twee pers events, verfde ik tussendoor even een muurtje én ging ik aan het eind van deze maand op een heuse puppy play-date. Vandaag laat ik je in een paar foto’s zien hoe mijn mei was. Benieuwd?

Begin deze maand had mijn vriend een weekje vakantie, dus besloten we wat leuke dingen te doen. We gingen eindelijk naar de nieuwe Avengers film en gingen meerdere keren uit eten. Zo besloten we ook eens naar een Indiaas restaurant te gaan. Iets wat ik al wel eens had gedaan, maar mijn vriend nog niet. En man, wat hebben we lekker gegeten. Ik zou willen dat ik zo goed kon koken…

Deze maand had ik ook tijd om een muurtje te verven! In deze blogpost liet ik je al mijn woonkamer zien. Daar kun je zien dat de muur eerst beige was. Die kleur was uitgekozen door de vorige bewoners en hoewel ik het heel leuk vond staan bij hun interieur, was ik er niet helemaal tevreden mee in mijn eigen interieur. Na lang twijfelen besloot ik voor iets héél anders te gaan: donkerblauw! Hoewel ik bang was dat het gek zou zijn in combinatie met de bank die ook al blauw is, ben ik juist heel blij met het eindresultaat! Ik vind het wel wat hebben. Ook de lijsten met posters komen nu veel mooier uit!

Halverwege deze maand had ik een persdag op de planning staan. Ik ging een middagje naar Amsterdam om het kantoor van Bobbery Amsterdam te bekijken en meer te weten te komen over de merken die zij vertegenwoordigen. Super leuk! Bobbery doet onder andere FOREO, een merk wat ik zelf heel fijn vind!

Deze foto heeft een beetje uitleg nodig: ja, ik ben zo iemand die geitenkaas echt geweldig vind. Call me crazy, maar toen mijn vriend pannenkoeken ging bakken en ik nog geitenkaas in huis had, was ik gelukkig. Gecombineerd met rucola, bacon, een handje walnoten en wat honing was deze pannenkoek echt perfect. Krijg er alweer spontaan zin in…

Natuurlijk moet ik je ook even lastig vallen met wat Joost-spam. Joost is echt al zo’n grote hond aan het worden. Soms vergeet ik gewoon dat hij eigenlijk nog een baby is. Na een druk half uurtje spelen trekt hij zich vaak toch nog terug voor een slaapje. Te schattig.

Aan het eind van deze maand stond er nog een heel leuk pers event op de planning: die van Kiehl’s! Kiehl’s vind ik een enorm fijn merk, dus ik ga maar al te graag naar hun events. De winkel was prachtig aangekleed en er was zelfs live muziek! Ik heb gezellig staan kletsen, een heerlijk ijsje gegeten, de producten bekeken en uiteraard lekker veel foto’s gemaakt. Ik blijf toch een blogger.

Alweer de laatste foto voor mijn ‘mei in een paar foto’s’ overzichtje: nog meer Joost! Deze maand ging ik, samen met mijn moeder, op een heuse puppy play-date. Mijn moeder heeft contact met verschillende mensen die hun ridgeback bij dezelfde fokster hebben gekocht. Samen besloten ze een puppy play-date te organiseren! Dat resulteerde in een ochtendwandeling op de heide terwijl de pups lekker met elkaar konden spelen. De derde hond die je ziet is Joost en rechts van hem zie je zijn zusje. Schattig toch? Toen we thuis kwamen was Joost zo uitgeteld dat hij direct ging slapen.

Dat was alweer mijn mei in een paar foto’s! Al met al heb ik, naast wat drukke momentjes voor mijn scriptie, een hele leuke maand gehad.

Hoe was jouw mei?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog