November 2016 in een paar foto’s

Begin november was voor mij nogal chaos. Ik moest twee grote onderzoeken inleveren waar ik meer tijd in moest stoppen dan verwacht. Ook was ik druk met allerlei andere dingen en heb ik nu pas weer eventjes rust. Wel heb ik tussen alle drukte door ook een paar hele leuke dingen kunnen doen. Hoewel ik door de drukte dus wat minder foto’s heb dan normaal, wil ik je toch met een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn november was. Benieuwd?

Begin november was ik uitgenodigd voor de persdag van FS agency. Dus ik reisde af naar Amsterdam en ging een ochtendje langs. Ik vond het super leuk en interessant om daar te zijn! Ik leerde allerlei mooie producten kennen en liep een rondje langs de prachtige kledingstukken die ze hadden hangen.

Het eerste weekend van november was ik druk voor mijn deadlines. Tussendoor verwende ik mezelf met dit fijne masker. Ik schreef er toen ook gelijk een review van. Die kun je hier vinden.

Maandag 7 november sprak ik met vriendinnen af om aan het fotoboek voor een andere vriendin van ons te werken. Zij was de week erna jarig en kreeg een fotoboek van ons met de meest leuke en meest erge foto’s. Natuurlijk hoorde bij al het knutselwerk ook wat lekkers. We haalden donuts bij de Albert Heijn. Lekker!

Donderdag 10 november stond er weer een event op de planning. Ik mocht aanwezig zijn bij een event van Zenner in Amsterdam. Enorm interessant en leuk! Binnenkort verschijnt er een verslagje van op mijn blog.

Normaal kom ik niet zo vaak in Amsterdam, maar de laatste tijd ben ik er regelmatig te vinden. Zaterdag de 12e ging ik namelijk weer naar Amsterdam. Ik ging naar de master dag van de UVA. Aangezien ik bijna klaar ben met mijn bachelor, ben ik nu aan het oriënteren welke master ik graag zou willen doen. Helaas is dat nog best lastig. Er is namelijk zo veel keus!

Wat heb jij begin november gedaan?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog