Dr van der Hoog Luxury Lotus Litchi

Eens in de zoveel tijd gebruik ik een maskertje. Iedere keer als ik er weer de tijd voor neem, neem ik mezelf voor dat ik dit echt vaker moet doen. Want het is zo fijn! Ik ben fan van de maskers van Dr van der Hoog. Vandaag laat ik je een maskertje zien van dit merk. Deze zit nog niet zo lang in het assortiment: Luxury lotus litchi. De naam belooft al veel goeds.

De verpakkingen van Dr van der Hoog maskertjes vind ik altijd erg mooi. Ze zijn lang en dun, waardoor je altijd wel een plekje in je beautykast over hebt voor zo’n maskertje. Het enige nadeel vind ik de kartonnetjes om het zakje heen. Dit had van mij niet gehoeven, het is alleen maar extra afval. De informatie die op het kartonnetje staat, staat namelijk ook op het zakje zelf.

Hier staat precies wat het masker allemaal zou moeten doen. In het kort zorgt dit scrubmasker voor een diepreinigend effect, verwijdert het dode huidcellen en hydrateert de huid. Klinkt erg goed!

Toen ik het masker opende en het op mijn gezicht smeerde was ik even verbaasd. Het ziet er wel heel apart uit. Het masker is transparant met allemaal “stukjes” erin. Het lijkt dus net alsof je huid onder de zwarte en bruine plekjes zit.
De geur van het masker is prima. Gelukkig niet te sterk. Dat vind ik nooit fijn bij maskers. Het ruikt een beetje fris, maar ook fruitig door de litchi.

Het masker werkt erg fijn. Op de verpakking staat dat je het masker 10 tot 15 minuten moet laten zitten, maar ik laat het meestal iets langer zitten zodat alles de tijd krijgt om op te drogen. Het is even een klusje om alle stukjes van je huid te wassen, maar met een washandje gaat dit prima.
het resultaat mag er ook zijn. Mijn huid voelt lekker zacht en schoon aan. Ook zie ik nergens velletjes of droge plekjes.

Ik vind dit een heel fijn masker. Ik ga deze zeker nog een keer kopen. Dr van der Hoog is te koop bij verschillende drogisterijen. Het luxury lotus litchi masker kost 2,23.

Welk masker van Dr. van der Hoog is jouw favoriet?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog