Maybelline baby lips

Waarschijnlijk heb je al het een en ander gehoord over deze lipbalm, want de baby lips van Maybelline zijn een ware hype in beautyland. Als je veel goeds leest over een product, wordt je ook steeds nieuwschieriger. Althans, daar heb ik last van. Vandaag laat ik je daarom zien of de baby lips van Maybelline de hype ook verdient hebben.

De verpakking van de baby lips vind ik gelijk al erg leuk. Baby lips zijn verkrijgbaar in 5 verschillende geurtjes. Drie ervan zijn transparant en 2 ervan laten een licht tintje achter. Ook hebben de baby lips SPF20. Deze beschermen je lippen dus ook gelijk tegen de zon. Iedere geur heeft een andere kleur verpakking, allemaal felle kleurtjes. Zelf heb ik de blauwe variant: Hydrate. Deze is transparant. De blauwe verpakking met roze letters vind ik erg vrolijk. Ook is ie makkelijk te vinden in je tas, hij valt wel op.

De baby lips zouden je lippen verzorgen en tegelijk ook herstellen, precies wat ik in een goede lipbalm zoek!

De baby lips glijdt makkelijk over je lippen heen en laat een subtiel laagje achter. Geen hele vettige, dikke laag. Dit vind ik wel prettig. Ik hou er nooit zo van als je een lipbalm echt heel erg voelt zitten. Ik heb het idee dat de lipbalm mijn lippen erg goed verzorgt en lekker zacht maakt. Ook als mijn lippen een beetje droog zijn, is een paar dagen flink smeren met de baby lips voldoende om ze weer te laten herstellen.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de geur van de blauwe variant niet erg lekker vind. Deze is namelijk een beetje citrus-achtig. Dit is natuurlijk heel erg smaak gebonden, maar ik had liever een lipbalm gehad met een fruitig geurtje. Deze hebben ze ook en daarom ben ik van plan om misschien nog een andere variant van de baby lips te kopen.

Een ander groot voordeel van de baby lips is de prijs. Deze lipbalm kost maar 3,49! Ik vind dit een hele goede prijs voor dit product.

Ik vind dat de baby lips de hype dubbel en dwars verdient hebben. Het zijn goedkope lipbalms die erg goed hun werk doen. Ik ben fan!

Wat vind jij van baby lips en welke raad je aan?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog