Mercedes-Benz – nail polish

Bij Vera zag ik voor het eerst dat een merk wat normaal iets anders verkoopt, nagellak verkocht. De nagellak was zo duur, dat ik niet eens heb overwogen om hem aan te schaffen, maar mooi was de lak van Louboutin wel. Laatst kwam ik er achter dat Louboutin niet het enige merk is wat nagellak verkoopt terwijl het merk in eerste instantie hele andere dingen verkoopt. Mercede-Benz heeft namelijk ook een eigen nagellak lijn. Ik probeerde de knalrode Mercedes-Benz kleur voor je uit en vandaag wil ik je mijn mening geven. Benieuwd?

De nagellak zit in een zwart, kartonnen doosje met het Mercedes-Benz logo op de voorkant. Het flesje ziet er vrij simpel uit. De dop is dun en zwart, het flesje is gemaakt van doorzichtig glas en op de voorkant staat weer het Mercedes-Benz logo en er staat op dat het nail polish is. Ik vind het lakje er prima uitzien, maar heel bijzonder is ie qua uitstraling niet.

Volgens Mercedes-Benz zorgt deze lak voor elegante vingernagels in de originele Mercedes-Benz voertuigkleuren. De kleuren zouden er hoogwaardig uitzien. De nagellak lijn van Mercedes-Benz heeft twee verschillende kleuren: een zilveren en een knalrode. Ik heb de rode variant met de naam zirkon red.

Hierboven kun je de zirkon red op mijn nagels zien. Zoals je ziet is de kleur rood en heeft ie een mooie glans. Ik draag hier twee laagjes, maar de lak dekt vrijwel perfect na één laagje. Dat verbaasde me echt. De lak droogt redelijk snel en lakt makkelijk. Ik had het zelf fijner gevonden als er een wat dikker kwastje bij had gezeten, maar ook met dit wat dunnere kwastje is het lakken van je nagels in zirkon red makkelijk.

Na het lakken was ik enorm tevreden over de nagellak van Mercedes-Benz. De kleur is mooi, de nagellak dekt goed en droogt redelijk snel. Helaas was mijn enthousiasme maar van korte duur. Na een aantal uren was ik mijn eerste stukje nagellak al verloren en was mijn wijsvingernagel nog maar voor de helft gelakt. Door de dag heen chipte de lak verder, ook bij mijn andere nagels. Dit terwijl ik geen “gekke” dingen had gedaan. De lak blijft bij mij dus helaas nog geen 24 uur mooi zitten.

Ik vind de nagellak van Mercedes-Benz er heel leuk uitzien, maar hij stelde me echt teleur qua houdbaarheid. De kleur is prachtig, de lak dekt heel goed en droogt redelijk snel, maar de houdbaarheid is bij mij niet goed. Deze lak bleef bij mij nog geen 24 uur perfect op zijn plek zitten. De nagellak kost 9,50 en is verkrijgbaar via Mercedes-Benz.

Wist jij dat Mercedes-Benz ook nagellak verkocht?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog