Rituals – Qi Gong deodorant

Deodorant is een product wat ik dagelijks gebruik. Ik kan eigenlijk niet meer zonder. Ik heb daarom ook standaard een mini deodorant in mijn tas zitten. Op dit moment is dat er eentje van Rituals: de qi gong anti-transpirant spray. Ik gebruik hem met plezier en wil hem daarom vandaag aan je laten zien. Benieuwd?

Het flesje ziet er schattig uit. Het is een mini want dat neem je makkelijker mee, dus hij is vrij klein. Het flesje heeft een heel lichtgroen kleurtje met zwarte en rode details. Toen ik even op de site van Rituals keek om wat extra informatie op te zoeken, zag ik dat de deo een ander uiterlijk heeft gekregen. Nu is het flesje donkergroen en heeft een gouden dop. Volgens mij is het product verder wel hetzelfde.

Volgens Rituals ben je met deze deodorant 24 uur lang verzekerd van een bescherming tegen transpiratie. De deodorant zou een ongewenste lichaamsgeur tegen gaan en mild en verzorgend zijn voor de huid. Kijk, dat is precies wat een deo voor mij moet doen.

De qi gong deo ruikt onwijs lekker. Je moet van de geur houden, want hij is vrij speciaal, maar ik vind hem erg lekker. Ik kan nergens vinden wat de precieze geurnoten zijn, maar op de bus staat organic white lotus & yi yi ren. De deodorant ruikt fris, maar toch ook een beetje bloemig door de lotus.

Deze deodorant geeft erg lang bescherming. Na een lange dag van huis ruik ik nog helemaal fris. Hoewel ie dus goede en lange bescherming biedt, vind ik de 24 uur die Rituals beloofde te hoog gegrepen, want dat redt ie niet. De deodorant plak niet en is niet “nat” onder de oksels. Ook laat ie geen witte strepen achter als je hem van tevoren even schud en niet te dicht op de huid sprayt. Dat vind ik enorme pluspunten, want naast goede bescherming moet een deodorant ook fijn zitten.

Ik vind de qi gong anti-transpirant spray van Rituals erg fijn. Hij ruikt lekker en doet goed zijn werk. Ook vind ik het fijn dat ie zowel in een full-size als in een mini verkrijgbaar is, dit is namelijk handig voor in je tas. Voor 50 ml betaal je 3,50 en voor een full-size van 150 ml betaal je 8 euro. Niet echt goedkoop voor een deodorant, maar ik vind dat ie het waard is.

Heb jij ook een mini deodorant in je tas zitten?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog