Royal cosmetics – jet set pedicure set

Nu ik op kamers ga, moet ik allerlei spulletjes aan gaan schaffen. Ik ga waarschijnlijk in het weekend gewoon naar huis, dus een aantal dingen zijn handig om te hebben. Ik wilde eigenlijk een tweede knippertje en teenspreiders, maar toen ik dit setje zag liggen bij de op = op voordeelshop, kon ik deze niet laten liggen. Het setje is van het merk Royal cosmetics en hoort bij de girls on the go lijn. Vandaag wil ik je dit jet set pedicure setje aan je laten zien. Benieuwd?

In het setje zitten 5 items. Er zitten twee vijlen in, teenspreiders, een nagelborsteltje en een nagelknippertje. Alle items zien er vrolijk uit door het roze kleurtje en de witte met rode details. Zelfs de uiteinden van de teenspreiders zijn hartjes, hoe leuk!

Er zitten dus twee vijlen in het pakketje. De eerste heeft een handvat en is vrij ruw. Ik neem aan dat deze voor de voetzolen is. Hiermee schuur je als het ware eelt weg en zorg je ervoor dat je voeten weer lekker zacht en eelt-vrij zijn. Ik heb wel een beetje eelt, maar ik heb er niet echt last van. Ik haal het wel eens weg met zo’n speciale steen, maar zo’n vijl had ik nog nooit gebruikt. Het werkt wel, maar ik vind zo’n steen net iets fijner werken, omdat ik toch het idee heb dat ik met deze vijl snel te veel weghaal. Maar hij werkt dus wel goed!

De tweede vijl lijkt wat meer op een gewone nagelvijl, ik denk dan ook dat deze voor je teennagels is, maar het was handig geweest als dit ergens was aangegeven. Voor het vijlen van mijn teennagels werkt ie overigens prima.

Voor dit item koos ik het setje eigenlijk: deze schattige teenspreider. Als ik mijn teennagels lak, doe ik er altijd zo’n spreider tussen. Hierdoor blijven mijn tenen uit elkaar en kan mijn nagellak zonder problemen drogen. Ik draag ze altijd met de bolletjes naar beneden en het langwerpige stuk boven mijn tenen, zodat ik gewoon kan lopen als ik ze in heb. Deze teenspreiders werken prima.

Dit schattige nagelborsteltje is ook erg handig. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna nooit zo’n borsteltje gebruik, maar sinds ik hem heb, pak ik hem vaker. Zo blijven mijn teennagels mooi schoon, ook aan de onderkant.

Last but not least zit er een nagelknippertje in het setje. Deze is knalroze en ziet er daardoor ook erg leuk uit. Hij doet prima z’n werk en is groot genoeg voor mijn teennagels. Mijn gewone nagels doe ik eigenlijk nooit met zo’n knippertje. Deze vijl ik namelijk altijd.

Ik vind het jet set pedicure setje van Royal cosmetics leuk. De 5 items zien er niet alleen vrolijk uit, ze werken ook prima. Ik kocht het setje bij de op = op voordeelshop voor 2,49. Een prima prijsje voor het hele setje als je het mij vraagt.

Heb jij ook zo’n handig setje?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog