Yankee Candle – pink sands tea lights

Nu het weer steeds wat grauwiger wordt en ook de temperatuur langzaam begint te dalen, steek ik graag weer wat kaarsjes aan. Ik vind brandende kaarsjes altijd zo gezellig en het geeft me ook een huiselijk en knus gevoel. Het liefst steek ik dan ook nog een geurkaarsje aan. Dit zorgt voor een gezellige sfeer én een lekkere geur. Laatst kocht ik in Amsterdam een doosje met 12 theelichtjes van Yankee Candle met de geur pink sands. Ik kocht hier een tijd terug al een glazen potje van. Deze is bijna op en de geur is zo lekker, dat ik hem opnieuw besloot te kopen. Ik hoop dat deze kaarsjes net zo fijn zijn als de kaarsen in de bekende glazen potjes. Benieuwd?

De theelichtjes zitten in een kartonnen doosje en hierop staat hetzelfde printje als op het potje. Het doosje is lichtroze en heeft een printje van een prachtig blauwe zee erop. Het doosje en de naam pink sands doen me denken aan een tropisch paradijs.

De kaarsjes zelf zien er vrij simpel, maar toch schattig uit. Het kaarsje zit in een plastic doorzichtig bakje en het kaarsje zelf is lichtroze. Volgens Yankee Candle zouden deze kleine kaarsjes 4 tot 6 uur kunnen branden voordat ze op zijn. Dat is aardig wat, want vaak hoef je geurkaarsjes niet de hele avond te branden, wil je een lekkere geur in je huis/kamer. Pink sands bevat citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. De citrus ruik ik om eerlijk te zijn niet echt terug, hij ruikt eerder naar net gewassen kleding en bloemen.

De kaarsjes ruiken al enorm lekker als ze nog niet aangestoken zijn. Als ze eenmaal aangestoken zijn komt de heerlijke geur je echt tegemoet. Het is dan ook zeker niet nodig om deze kaarsjes de hele avond te branden, een uurtje is vaak genoeg om een lekkere geur te creëren.

Ik vind de theelichtjes van de pink sands geur van Yankee Candle erg leuk. De geur is precies hetzelfde als de pink sands uit het potje en dus enorm lekker. Ze zijn makkelijk in gebruik en werken goed. Ze zorgen er namelijk echt voor dat je huis/kamer lekker ruikt. Een doosje met 12 theelichtjes kostte me, volgens mij, rond de 11 euro. Vrij prijzig voor theelichtjes, maar de geur is enorm lekker en de kwaliteit is goed dus ik heb het er voor over.

Steek jij vaak geurkaarsen aan?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog