Last minute vaderdag cadeau ideetjes

last minute vaderdag cadeau ideetjes

Aankomende zondag is het alweer vaderdag. Dé dag om je vader eens in het zonnetje te zetten, wat leuks met hem te gaan doen én hem te verwennen met lekker eten en cadeautjes. Cadeautjes uitzoeken voor vaderdag vind ik altijd wel een ding. Ik heb het idee dat mijn vader alles al heeft en hij heeft geen speciale hobby waarvoor je iedere keer weer nieuwe items in huis kunt halen. Herkenbaar? Dat komt goed uit, want vandaag wil ik 5 last minute vaderdag cadeau ideetjes met je delen die voor iedere vader leuk kunnen zijn. Benieuwd?

Hema – mok €4,-

Hoewel een mok misschien suf klinkt om te geven, hoeft dat niet zo te zijn. Kijk eens hoe leuk deze mok van Hema is! Het handvat is in de vorm van een bliksemschicht en de mok zelf is lekker druk versierd. Ook staat er het woord ‘super’ op. Dit is toch gemaakt voor je vader? Dan wordt zijn kopje koffie iedere ochtend ineens een stuk leuker.

Xenos – Street Food Sauces €9,99

Xenos is ook zo’n topwinkel voor leuke cadeautjes. Zo kwam ik daar dit setje met allerlei speciale sausjes tegen. Mocht jouw vader een echte Bourgondiër zijn, dan is dit pakket wel iets voor hem! Ook erg leuk om samen te proberen.

Action – Powerbank €18,95

Tegenwoordig hebben de meeste vaders wel een smartphone. Hoewel die van mijn vader altijd veel langer mee lijkt te gaan dan die van mij, is ook een powerbank voor hen geen overbodige luxe. Als ze dan een keer een dagje of weekendje weg zijn, komt zo’n powerbank goed van pas. Bij de action hebben ze er nu eentje die ook helemaal niet duur is!

Bol.com – The world’s favourite whiskies proefpakket €15,94

Vaders staan erom bekend whisky liefhebbers te zijn. Mocht jouw vader nou ook van whisky houden, maar heb je geen idee welke hij lekker vindt? Koop dan een proefpakket zoals deze met verschillende soorten erin! Super leuk om te geven en wie weet ontwikkelt je vader wel een nieuwe favoriet.

Xenos – Insectenhotel €5,99

Mijn vader vindt dingen voor in de tuin ook altijd leuk om te krijgen. Dit insectenhotel ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook eens wat anders dan anders. Origineel én niet duur.

Rituals – Foaming Shower gel €8,50

Ook een heerlijke foaming shower gel van Rituals is altijd een goed idee. Een echte klassieker en daardoor voor iedereen wel geschikt. Ik vind zo iets ook extra leuk om te geven omdat ik weet dat mijn vader zo iets niet snel voor zichzelf zou kopen.

Dit waren mijn last minute vaderdag cadeau ideetjes! Wat ga jij jouw vader geven?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog