Waarom een tablet best handig is

waarom een tablet best handig is

Toen de tablet net op de markt was, was het een groot succes. Toch heb ik het idee dat de tablet steeds minder gebruikt wordt. Onder jongeren althans, want mijn opa en oma vinden het ding nog iedere dag geweldig. Onze smartphones, die opa en oma dan weer niet hebben, kunnen tegenwoordig bijna hetzelfde of nog meer dan zo’n tablet. Maar laten we eerlijk zijn, zo’n tablet is nog helemaal zo gek niet. Hoewel ik inderdaad mijn telefoon vaker gebruik, vind ik die tablet voor specifieke dingen heel handig en zou ik hem niet willen missen. Vandaag vertel ik je waarom een tablet best handig is. Benieuwd?

On the go

Persoonlijk vind ik een tablet ideaal voor onderweg. Zit je in de trein of ben je ergens waar je internet hebt? Dan is zo’n tablet ideaal om nog wat mailtjes te versturen, aan m’n blog te werken of andere werkzaamheden te verrichten. Oké, in theorie is dat ook mogelijk op je telefoon, maar ik vind dat toch niet zo fijn werken op zo’n klein schermpje. Met een tablet heb je gewoonweg meer werkruimte. Wel is het belangrijk om een goede hoes te hebben ter bescherming van je tablet als je hem meeneemt. Als je hem dan laat vallen of van het treintafeltje afstoot, is de kans een stuk groter dat er niets aan de hand is!

E-reader

Waar ik mijn tablet toch wel het meeste voor gebruik is om te lezen. Want een tablet is ook prima te gebruiken als E-reader. Het scheelt een hoop gewicht in mijn tas, want een gewoon boek is vaak best zwaar. Vooral als het ene boek bijna uit is en je alvast een nieuwe mee wil nemen. De struggle. Ook thuis gebruik ik de tablet vaak als E-reader. Zo vond ik in bed lezen altijd super onhandig, omdat je nooit lekker ligt met zo’n boek in je handen. Met een tablet heb ik dat probleem niet meer!

Netflix

Ook gebruik ik mijn tablet regelmatig om te Netflixen. Net als lezen vind ik Netflix kijken in bed heerlijk. Maar zonder tv op de slaapkamer en geen zin om moeilijk te doen met de laptop, is de tablet een handige oplossing. Het werkt snel én makkelijk. Ook erg fijn als je met je ouders of vriend op de bank zit en allebei wat anders wil kijken. Je pakt de tablet, doet oortjes in en je kunt naar je eigen serie kijken.

Ik gebruik de tablet dus veel onderweg om te werken of te lezen. Vooral als je jouw tablet veel met je mee zeult, is het belangrijk om hem goed te beschermen. Zelf heb ik een tablethoes die je ook als standaard neer kunt zetten. Erg handig voor als je hem op dat treintafeltje of op je nachtkastje wil zetten. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke hoes? Shop4tablethoes is een webshop met enorm veel verschillende tablethoezen: ter bescherming van je tablet. Shop4tablethoes.nl heeft hoezen met een standaard, met leuke printjes, maar ook met een ingebouwd toetsenbord om nog makkelijker onderweg te kunnen werken. De kans is dus groot dat jouw ideale hoes ertussen zit. Ook dat is handig!

Gebruik jij een tablet?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Shop4tablethoes.nl

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog