Mijn Netflix aanraders van dit moment

netflix aanraders

De afgelopen dagen ben ik enorm druk geweest voor mijn studie. Mijn tentamenperiode is niet mijn favoriete periode van de studie, laat dat duidelijk zijn. Ik ben de hele dag aan het leren, heb continu stress of ik het wel goed ken en ik ben niet de meest gezellige persoon op aarde dan. Mijn tentamens en deadlines zijn niet iets wat ik ga missen als ik straks klaar ben met mijn studie. Om na een drukke dag leren even te ontspannen, hou ik ervan om even lekker te douchen en daarna in mijn chill outfit op de bank te ploffen voor een Netflix momentje. Vandaag wil ik mijn aanraders van dit moment met je delen. De series, film én documentaire waarvan ik denk: die moet je zien. Eigenlijk geen tijd? Zie het als een manier om even lekker te ontspannen, goed excuus toch? Benieuwd?

The Umbrella Academy

Toen ik de trailer van deze serie keek, dacht ik: oké leuk, laten we het eens een kans geven. Niet wetende dat mijn vriend en ik de tijd daarna echt niet konden stoppen met kijken. Je weet het wel, zo’n avond waarop één van de twee zegt dat we écht maar één aflevering gaan kijken en vervolgens heel snel overgehaald is om nog een klein stukje te kijken. Tja, en dat kleine stukje loopt natuurlijk uit op de hele aflevering. Een hele leuke serie dus! The Umbrella Academy gaat over de Hargreeves kinderen die The Umbrella Academy vormen. Zij hebben speciale krachten en zijn door hun vader getraind om het slechte te bestrijden. Mocht je niet zo goed tegen cliffhangers kunnen, wees dan gewaarschuwd, want het seizoen eindigt met een énorme cliffhanger en het tweede seizoen laat nog wel even op zich wachten.

Dirty John – the dirty truth

De tweede van mijn Netflix aanraders is een documentaire. Ik hou van documentaires. Niet allemaal, maar ik vind veel documentaires echt interessant. Laatst keek ik daarom de documentaire over Dirty John. Ik zag dat Netflix ook een serie heeft over Dirty John, dus mocht je geen docu fan zijn, is dat misschien een aanrader. Dirty John gaat over John Meehan, een manipulatieve man die verschillende vrouwen ‘oplicht’. Erg interessant, maar ook ergens wel een beetje creepy om te zien.

Queer eye

Mocht je fan zijn van make-over shows, dan MOET je dit kijken. Queer Eye is een make-over show met 5 homo mannen die andere mannen een make-over geven. Het leuke aan deze show is dat ze niet alleen zijn uiterlijk aanpakken en hem in een mooie outfit stoppen, maar écht nadenken over wat hij graag zou dragen, zijn huis een make-over geven, hem helpen met zijn zelfbeeld en hem zelfs tips geven op het gebied van koken. Dit is echt zo’n serie waarbij ik aan het eind met een glimlach op de bank zit. Zo leuk!

Now You See Me 2

Now You See Me 2 is ook een van mijn Netflix aanraders. Het is een film die een paar jaar geleden uitkwam en ik nog steeds een keer wilde zien. Mocht je Now You See Me 1 nog niet gezien hebben, raad ik je natuurlijk aan om die eerst te kijken. Now You See Me gaat over een groep illusionisten die in het eerste deel een bank overvallen en in het tweede deel een corrupte zakenman aanpakken door middel van hun trucs. Ook twee hele leuke films!

Wat zijn jouw Netflix aanraders van dit moment?

xxx Teddy

3 comments

  • Over The Umbrella Academy had een collega van me het laatst ook. Het klonk goed, maar ik was het eerlijk gezegd ook alweer vergeten tot ik jouw artikel las. Ik ga het echt onthouden nu 😊. Momenteel kijken we naar Star Trek Discovery op Netflix.

  • Ik kijk veel Netflix maar niets van je lijstje, haha! Al ben ik wel benieuwd naar The Umbrella Academy, ik hoor er zó veel over. Ik ben normaal niet van de superhelden shizzle. Toch maar eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog