De grappigste momenten van maart 2019

Maart was een hectische maand voor me. Het begon direct goed met een heel Carnavalsweekend, maar vervolgens moest ik flink aan de bank voor deadlines van mijn studie en rolde ik zo mijn tentamenperiode in. Tja, van het ene uiterste naar het andere zullen we maar zeggen. Ondanks alle tentamenstress heb ik toch een hele leuke maand achter de rug. Een maand vol momentjes waar ik toch wel even om moest lachen. Vandaag wil ik daarom de grappigste momenten van de maand maart met je delen. Benieuwd?

  • Laten we beginnen het carnavalsweekend. Man wat kijk ik daar altijd mijn ogen uit. Ik heb enorm gelachen toen ik werd geïnterviewd door een WC borstel en ik tijdens een gesprek totaal iets anders verstond en het gesprek ineens heel awkward maakte. Mocht je mijn grappige Carnavalsmomentjes in detail willen lezen, lees die dan hier.
  • Wanneer ik mijn vriend zit te plagen en voor de grap zeg dat hij geen vrienden heeft, waarop ik het volgende antwoord krijg: “Vind je het gek? Ik heb mijn handen al vol aan jou.”
  • Tijdens een aflevering van First Dates zie ik een shot met dezelfde strijkplank als die ik heb, waarop ik voor de grap een foto naar mijn vrienden stuur met het onderschrift ‘mijn strijkplank is op tv, hij is beroemd!’ En ik van een van mijn vrienden de reactie krijg: Echt? Hoe dan?
  • Vol trots droeg ik deze maand mijn nieuwe enkellaarsjes voor het eerst. Zwarte Steve Madden’s met een spitse punt. Tja, laat ik die spitse punt toch nét vergeten tijdens het instappen van de trein, waardoor ik bijna op m’n smoel ga.
  • Papa komt langs voor wat klusjes in huis en zet daarvoor een van mijn planten aan de kant: “Niet aan deze plant likken hè, want deze is giftig.” Thanks pap, was ik niet van plan.
  • Wanneer een vriendin me tagt in een super nerdy studie woordgrap en ik hem toch stiekem wel heel erg grappig vind: “I don’t like referencing, not et al.” Wat een nerd ben ik ook…

Welke momenten maakten jouw maand nét wat leuker?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog