Maart 2019 in een paar foto’s

maart in een paar foto's

Maart. Wat een maand. Op het moment dat je dit leest zit ik waarschijnlijk nog flink te blokken voor hopelijk mijn laatste tentamen OOIT. Want ja, als ik deze tentamens haal, moet ik alleen mijn scriptie nog halen om dat felbegeerde papiertje binnen te halen. Want felbegeerd is ie zeker. Hoewel ik door het leren nu niet zo kan lachen, kijk ik wel met een glimlach terug op de afgelopen maand. Ik vierde uitbundig carnaval, vierde de verjaardag van mijn vader én mijn beste vriendin, ging naar een geweldig concert en zat voor het eerst dit jaar in alleen een T-shirt buiten van de zon te genieten. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn maart was. Benieuwd?

Het eerste weekend van maart was het Carnaval. Oh ja, ik ben een echte Carnavalsvierder. You either love it or hate it, maar ik kijk er altijd echt naar uit. Ik ben zo iemand die stiekem nu alweer aan het bedenken is wat mijn volgende outfit gaat worden. Dit jaar was ik samen met een vriendin als eenhoorn verkleed. Jup, met regenboog tutu, regenboog oogschaduw, glitters all over en een heuse eenhoorn haarband. Laten we eerlijk zijn: na dit weekend was ik écht wel kapot en ben ik dik twee weken stront verkouden geweest. Maar ja, het was het wel waard.

Ik logeerde het hele Carnavalsweekend bij een vriendin en dat was super gezellig. De ochtenden brachten we door met, uiteraard uitslapen, een goed vullend ontbijt en vervolgens ploften we heerlijk burgerlijk op de bank om de Luizenmoeder terug te kijken. Na zo’n chill middagje maakten we ons onder het genot van een foute Carnavalsplaylist weer klaar om de stad in te gaan. De luizenmoeder compenseerde alle gekte van dat weekend een beetje, dat moest natuurlijk ook gebeuren.

Hoewel ik na het Carnavalsweekend een beetje baalde dat het voorbij was, had ik alweer genoeg op de planning staan! 10 maart ging ik namelijk samen met een vriendin naar het concert van Bastille in de Ziggo Dome. Wat was dat leuk! Ik luister al jaren naar Bastille, vooral hun album Bad Blood is een all time favorite van me. Dus toen ik zag dat ze in Nederland waren, wilde ik direct gaan. Ik wil mezelf echt geen hysterische fangirl noemen, maar ik vind hun liedjes écht leuk. Nét even wat anders en daar hou ik wel van. Het concert heeft hier alleen maar aan bijgedragen. De zanger was zo bescheiden, kon bizar goed zingen en de rest van de band was ook zo goed. Ja, Bastille is top.

Halverwege deze maand was het ineens 18 graden en scheen de zon volop. Super random, maar ik vond het helemaal niet erg! Mag ook wel een keertje na al die regen. Helaas moest ik de hele dag leren, maar gelukkig kon ik toch even buiten zitten met mijn laptop. Ik installeerde me in een T-shirt op mijn nieuwe loungebank, pakte een waterijsje en deed mijn zonnebril op. Dat maakte het leren toch nét wat leuker. Ik kan echt niet wachten totdat het altijd van dat lekkere weer is.

Hoewel bovenstaande foto’s alleen maar gezelligheid uitstralen, moet ik eerlijk toegeven dat ik de rest van de maand helemaal niet zo gezellig was. De laatste twee weken van maart was dit namelijk vrij vaak (lees: de hele tijd) mijn uitzicht. Halverwege maart stond mijn eerste scriptie deadline gepland, waar ik écht hard voor aan de bak moest. Om het nog leuker te maken stonden direct daarna twee tentamens op de planning, waardoor deze studiebol veel tijd doorbracht met leren. Maar goed, het is allemaal voor een goed doel. En als alles voorbij is, heb ik weer een goed excuus om extra gezellig te doen.

Hoe was jouw maart?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog