Moody Monday #61

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een volle en drukke week. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 61 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Silkeblogs – Easy 3 roses half up hair tutorial
Ik wou dat ik goed was met haar. Maar helaas, haar styling is niet mijn sterkste kant. Een vlecht of visgraat vlecht gaat prima, maar meer dan dat? Daar waag ik me niet aan. Toch ga ik het binnenkort weer eens proberen, want ik zag deze leuke tutorial van Silke. Het ziet er heel makkelijk uit, dus perfect voor een festival! Als jij ook nog op zoek bent naar een ‘makkelijke’ tutorial, kijk dan zeker even op Silke’s blog!

Beauty Koning – NYX Vivid Brights liner
Ik draag iedere dag eyeliner. Zwarte eyeliner om precies te zijn. Een fel gekleurde eyeliner zou niet iets zijn wat ik op dagelijkse basis zou dragen, maar ik vind het wel heel vet. Om mee te spelen of voor een bijzondere gelegenheid. De gekleurde eyeliners die ik heb gebruikt, waren nooit zo gepigmenteerd als ik zou willen. Toen ik laatst Cynthia’s review over de Vivid Brights liner van NYX las, was ik dan ook verrast. Wat een pigment zit er in die liners! Zeker de moeite waard om even te bekijken!

Suszie – NARS highlighting powder Capri en Fort de France 
NARS is een prachtig merk wat sinds kort makkelijk in Nederland verkrijgbaar is. Yes! NARS staat bekend om haar blushes met bijzondere namen én natuurlijk de Albatros highlighter. Maar dat NARS nog veel meer pareltjes heeft als het gaat om highlighters laat Susan zien in haar review. Ik vind de poeders prachtig, dus ik raad je zeker even aan haar review te lezen!

Curvacious – Ted Baker Ted’s sweet treats
Parfum is echt een product waar ik heel blij van kan worden. Ik draag iedere dag parfum en wanneer ik mijn parfum gedurende de dag ruik, word ik weer blij. Toch vind ik het altijd lastig om een parfum uit te zoeken wanneer ik in de winkel sta. Er is zo veel keus! Daarom vind ik parfum reviews enorm fijn, zo kan ik al een selectie maken van geuren die ik even moet ruiken. Dat heb ik bijvoorbeeld met Ted’s sweet treats. Deze geuren lijken me zo lekker! Desirée schreef er een fijne review over!

Wat is jouw favoriete parfum?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog