Maart 2020 in een paar foto’s

Oh jongens, toen maart net begon had ik er zin in. Het weer werd langzaam beter en ik had veel leuke dingen op de planning staan. Maar al snel sloeg dit om. Door het coronavirus is ons dagelijks leven in een paar weken drastisch veranderd. Waar ik eerst echt kon genieten van even de deur uit gaan, ben ik daar nu heel voorzichtig mee en blijf ik zo veel mogelijk thuis. Ik schreef een paar weken geleden al een blogpost over deze gekke tijd, niet wetende hoe lang het zou gaan duren. En ook nu, weten we gewoon nog niet hoe lang het allemaal gaat duren. Eén ding is zeker: we moeten het samen doen. Wees lief voor elkaar in deze moeilijke periode. Ondanks het feit dat ik erg veel binnen heb gezeten de afgelopen maand, wil ik toch met een paar foto’s laten zien hoe mijn maart was. Benieuwd?

Op 2 maart was een van mijn beste vriendinnen jarig. Om dat te vieren gingen we uit eten bij Tante Sinkel. Een leuk restaurantje midden in Utrecht met streetfood. Het was vooral heel gezellig en we hebben flink gelachen. Oh en de zoete aardappelfrietjes met kaas eroverheen waren heerlijk!

Mijn moeder is bezig met een opleiding tot bloemist en brengt me daarom regelmatig prachtige, zelfgemaakte bossen bloemen. Hoewel ik eigenlijk nooit een bos bloemen voor mezelf koop, vind ik het altijd zo leuk staan in huis! Zo gezellig al die kleuren.

Op 7 maart vierde ik de verjaardag van een van mijn andere beste vriendinnen én hadden we een vriendinnendag gepland staan. Omdat we 5 jaar vriendinnen zijn, hebben we 3 vriendinnendagen door het jaar heen gepland om dit te vieren. De eerste dag organiseerde ik samen met een van mijn vriendinnen in februari. Dag 2 stond dus voor 7 maart op de planning. Pas op de dag zelf wisten we wat we gingen doen: wandelen met alpaca’s! Wat was dat leuk!

Ik werd gekoppeld aan ‘mijn’ alpaca: Little King. Een geweldige alpaca die intens fluffy was. Ja, ik snap de hype helemaal! Little King en ik zijn vriendjes geworden die middag.

Vanaf halverwege maart werd alles anders. De overheid riep op om vanuit huis te werken, dus dat deed ik. Het is wel even wennen, maar het gaat prima. Een voordeel is wel dat ik nu meer tijd heb voor mijn blog, omdat afspraken, persevents en dagjes weg allemaal wegvallen. Jammer, maar ook wel even lekker om vooruit te werken en dingen op te pakken die er steeds niet van kwamen. Zo plande ik afgelopen week een hele middag in om foto’s vooruit te maken.

Nog zo’n ding wat er nooit van komt: mijn kledingkast opruimen. Dat stel ik altijd uit… Het is even een klusje, maar het is oh zo lekker als het af is. Ik heb mijn kleding uitgezocht en alles weer netjes in mijn kast gelegd. Ik kan nu gewoon alles weer makkelijk vinden én ben weer dingen tegengekomen waarvan ik dacht: jou moet ik vaker gaan dragen! Dus, mocht je je vervelen in deze tijd, ruim je kledingkast op!

Hoe was jouw maart?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog