De leukste dingen om vandaag spontaan met je moeder te doen

leuke dingen om te doen met moederdag

Vandaag is het moederdag! Yay voor onze moeders! Vroeger maakte ik op de basisschool altijd een knutselwerkje voor mijn moeder, maar de laatste jaren probeer ik haar te verrassen met leuke cadeautjes. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik het soms nog best lastig vind om een origineel cadeau te bedenken. Vooral omdat ik haar al jaren originele cadeautjes probeer te geven. Mocht jij net als ik dezelfde struggle hebben, probeer dan eens iets leuks te doen met je moeder in plaats van haar een cadeau te geven. Want zeg nou eerlijk, tijd doorbrengen met elkaar is super kostbaar. Vandaag wil ik daarom 4 dingen met je delen die je vandaag spontaan met je moeder kunt doen (of met iemand anders die je heel dierbaar is natuurlijk). Ook leuk voor als je al wél een cadeau hebt, maar dan gewoon als extraatje. Benieuwd?

Organiseer een wijnproeverij

Mochten jij en je moeder wel een wijntje lusten, dan is dit een super leuk idee. Koop verschillende flessen wijn, of haal ze uit de kast als je ze nog thuis hebt staan, en organiseer thuis een wijnproeverij. Maak er lekkere hapjes bij, geef ieder wijntje een cijfer en zo heb je vast een hele gezellige avond! Dit kun je uiteraard ook met de hele familie doen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Doe een spelletjesmiddag

Mijn moeder is gek op spelletjes, alleen mijn vader totaal niet. Wanneer iemand voorstelt een spelletje te spelen, is zij altijd de eerste die ja zegt. Spelletjes kunnen heel gezellig zijn, dus ga een middagje naar je moeder toe, neem wat spelletjes mee en maak er een gezellige middag van. Nog leuker, koop een spelletje als moederdagcadeautje en ga deze direct spelen!

Doe samen een home spa middagje

Ook leuk om spontaan met je moeder te doen: neem allerlei dingen mee voor een home spa middagje. Pamper je moeder met een heerlijk maskertje, trek comfy kleding aan en zet een rustgevend muziekje of een romantische comedy op. Wedden dat jullie je beiden enorm ontspannen voelen daarna?

Ga voor haar koken

Last but not least spontaan met je moeder: Ga voor je moeder koken op moederdag! Wedden dat ze dat leuk vindt? De meeste moeders koken immers al vaak genoeg. Maak iets wat ze nog niet kent of zet haar juist haar lievelingseten voor. Genoeg opties! Uiteraard kun je ook voorstellen om samen te koken, dat is ook altijd erg gezellig.

Nog meer ideeën nodig? Check dan mijn eerste blogpost met leuke dingen om samen te doen op moederdag.

Wat doe jij met moederdag?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog